Familjebostäder söker en nyproduktionssamordnare för lokaler

Rekryterare
Familjebostäder
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Maria von Sterneck
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter:
Nyproduktionssamordnare är en ny och spännande tjänst på Familjebostäder som ger en unik möjlighet för rätt person att få vara med och utveckla våra bostadsområden. Rollen innebär att du är med i hela processen från detaljplanerings nivå fram till uthyrning av lokalerna i det aktuella området.

I rollen ingår följande:

 • Uthyrning av lokaler på marknadsmässiga villkor.
 • Samordna lokaler i nyproduktionen, förstudier och projektering samt medverka till fastighetsutveckling.
 • Ta fram behovsanalyser för verksamheter i området.
 • Sakkunnig rådgivning avseende bransch krav.
 • Kontraktsadministration.
 • Sköta löpande förhandlingar och arbeta för långsiktiga relationer.
 • Bedöma och beställa ombyggnader/anpassningar i samråd med fastighetsförvaltaren.
 • Ta fram säljmaterial för visningar och möten.
 • Marknadsföra lokaler tillsammans med kommunikationsavdelningen.
 • Besiktningar.
 • Ekonomisk redovisning i projekt.
 • .Planering och kundkontakter vis omflyttningar.
 • Se till att detaljplaner och regelverket för verksamheten efterföljs.
 • Samarbeta med andra aktörer i samhället i syfte att verka för bolagets vision och områdets positiva utveckling.

Tjänsten tillhör Fastighetsavdelningen och du rapporterar direkt till enhetschef lokaler. I rollen har du mycket kontakt med våra fastighetsförvaltare och även externa parter så som kunder, myndigheter och entreprenörer.  Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Du har minst fem års erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning och vi ser det som starkt meriterande om du har en utbildning inom fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper i hyresjuridik och fastighetsekonomi samt förståelse för byggtekniska frågor. Vi ser också att du har en god förhandlingsvana och din kommunikativa förmåga är mycket god både i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och har lätt för att både skapa och vårda kundrelationer.  Du är också flexibel i ditt förhållningsätt och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet eftersom det i denna roll är viktigt att du kan samarbeta med andra och bibehålla goda relationer med såväl kunder som andra externa och interna samarbetsparter.

Vi erbjuder:
Familjebostäder är mitt i en spännande utvecklingsfas. Vi verkar inom ett område med stor betydelse för dagens och morgondagens Stockholm - bostadsförsörjning och stadsdelsutveckling.  Vi ingår i koncernen Stockholms stad med ett brett nätverk av aktörer både inom och utom koncernen. Tjänsten är både administrativ och utvecklande, du får en unik möjlighet att vara med och utveckla våra områden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Familjebostäder är ett bolag i stark tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder och då behöver vi bli flera! Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Välkommen att bli en av oss!

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 24/9–17. Jurek Rekrytering & Bemanning kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Familjebostäder Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck via mail: maria.vonsterneck@jurek.se eller på 0737- 07 71 70

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

Liknande jobb

Liknande jobb