Transaktionsinriktad Redovisningsspecialist till Magnolia Bostad

Rekryterare
Magnolia Bostad
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 3 oktober 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Boardtalk söker nu en ambitiös redovisningsspecialist som är inriktad mot fastighetstransaktioner till Magnolia Bostad. Tjänsten är med placering på bolagets moderna kontor i Stockholms city och som Redovisningsspecialist blir du en del av Magnolia Bostads finansavdelning som idag består av 13 personer.

Om tjänsten
Som redovisningsspecialist hanterar du redovisningstekniska aspekter kring bolagstransaktioner med bravur och du brinner för fastighetsredovisning. För att bli en självklar del av Magnolia Bostad har du energi och driv, analytisk förmåga i kombination med en stor portion humor.

Arbetsuppgifter

  • Kvalificerad redovisning avseende köp och försäljningar av bolag
  • Moms och skatt
  • Projektredovisning
  • Ansvara för att utföra redovisning av fusioner och likvidationer
  • Arbeta med inkomstdeklarationer och årsredovisningar för de olika bolagen

Profil
Vi ser att du som söker är civilekonom och har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst 5 år. Som person är du serviceinriktad, initiativrik, prestigelös och ödmjuk. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt. Erfarenhet av bolagsredovisning inom fastighetsbolag är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs att du är ansvarstagande, trivs i en entreprenöriell miljö där du är en del av bolagets utveckling samt engagerad och delar Magnolia Bostads värderingar och vision. Vidare är du utåtriktad, kommunikativ och orädd att utmana och utveckla arbetssätt och metoder. Att vara stresstålig och ha en vilja och ett intresse av att lära sig nya saker värderas även det högt. Du är på ett naturligt sätt länken mellan affärsutvecklingen och redovisningsgruppen och har förmåga att på ett pedagogiskt sätt förmedla information om bolagstransaktioner.

Din ansökan
Vill du bli en del av Magnolia Bostad? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06) eller Martin Andersson (070-573 10 10). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Magnolia Bostad
Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell, i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och regionstäder. Magnolia Bostad sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på insidan så att människor ska trivas och ha råd att bo. Tilltalande utsida, samtida arkitektur och väl genomförda projekt skapar ett attraktivt erbjudande för landets kommuner och våra investerare. Bolagets hus ska stå i många generationer.

Magnolia Bostads arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.

Läs mer om Magnolia Bostad på magnoliabostad.se

Liknande jobb

Liknande jobb