IT Development Manager till Tyréns

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 3 oktober 2017
Kontakta
Natalie Jacquet
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tyréns har startat en stor utvecklingsresa och ambitionen är hög. Vi vill mäta oss med de bästa i branschen. Vi börjar nu med att sätta en ny organisation inom IT som ska leda oss igenom denna utveckling. Du kommer att vara en mycket viktig medarbetare i detta arbete där stort fokus kommer att sättas på digitalisering och vad detta betyder för​ Tyréns. 

Mer om Tyréns hittar du på www.tyrens.se

IT Development Manager till Tyréns

Rollen
Som chef för IT Development ansvarar du för att vi ligger i framkant gällande den tekniska utvecklingen. Du har erfarenhet av digital utveckling och lansering av nya tjänster samt att vi arbetar smart, effektivt och med hög kvalitet och därmed skapar största möjliga kundnöjdhet. 

Du har djup kompetens och förståelse för de nya villkor som den digitala transformationen skapar. Vidare är det ditt ansvar att förvalta/utveckla befintliga applikationer om ca 300 stycken. I rollen har du personalansvar för ett utvecklings- och förvaltningsteam om ca 10 personer fördelade på flera orter i landet. Du kommer att sitta med i IT enhetens ledning.

Din bakgrund
​Du har förmågan att analysera och strukturera efter behov samt är en trygg och tydlig ledare. Du tycker om att arbeta med förändringar och leder gruppen genom involvering och delegering samt att du skapar entusiasm och engagemang hos andra. Du har en god kommunikativ förmåga och kan samverka med såväl interna som externa parter. 

Du talar och skriver svenska och engelska väl i tal och skrift. Vi vill att du har relevant högskoleutbildning samt flerårig erfarenhet av ledarskap. 

Du har arbetat med IT i en större organisation och har god insikt i vad teknik i framkant ger för möjligheter, erfarenhet av affärsutveckling och är van att bygga och leda agila team. Det är meriterande om du även har erfarenhet av IT-ramverk och förvaltningsmodellen PM3.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tyréns med Ogunsen Executive Search. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Seniorkonsult Natalie Jacquet på 073-421 79 86 eller Researchkonsult Malin Söhr på 073-421 79 84. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Liknande jobb

Liknande jobb