Säljare – Installation till Nexans Sweden AB

Rekryterare
Plats
Norrland
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 19 september 2017
Ref:
SE-12410
Kontakta
Leif Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Till affärsområde Installation innefattande telekom och elnät söker vi en driven säljare och entreprenör. Ditt ansvarsområde blir region Nord (Gävle, Dalarna upptill Kiruna) inom vilket du ska marknadsföra Nexans koncept med innovativa produkter, service och logistik som gör vardagen enklare för våra kunder. Du kommer att ansvara för bearbetning av ett stort antal befintliga men även potentiella kunder.

Vår försäljning sker via grossister som du bearbetar/utbildar via samtal och besök. Du genomför även sambesök med grossisten hos installatörer mfl. Du arbetar mot gemensamt fastställda mål och sköter hela säljprocessen, från första kontakt med kund till offert och avslutad affär. Som stöd har du en komplett organisation vid huvudkontoret i Grimsås.

Kvalifikationer och egenskaper. Vi söker en driven person med hög energi som tar stort ansvar. Du tycker både om att arbeta strategiskt som operativt. Att skapa och utveckla affärs- och kundrelationer, hitta lösningar och skapa mervärden för kunden men även att göra avslut och känna glädjen av att nå resultat. Du har god erfarenhet av att resa och kan effektivt planera din tid eftersom du huvuddelen av din arbetstid är ute hos kund.

Du har en relevant utbildning inom teknik eller marknadsföring med teknisk förståelse. Goda kunskaper, i tal och skrift, i svenska och koncernspråket engelska är en förutsättning för arbetet. Du är också förtrogen med datahjälpmedel såsom Internet, Officepaketet och säljstödssystem.

Du ska i linje med Nexans värdegrund arbeta med kunden i fokus, värdesätta merarbetare, ta eget ansvar, samarbeta samt alltid sträva efter världsklass. Du älskar att leverera och överraska.

Välkommen med din ansökan senast den 19 september 2017 på www.mercuriurval.se ange ref nr SE-12410. Eventuella frågor besvaras av Leif Andersson, tel.035-153555, konsult på Mercuri Urval.

Om företaget
Nexans tryggar tillgången på energi genom sitt stora och varierade utbud av kablar och kabellösningar som förbättrar våra kunders verksamhet och resultat världen över. Med en industriell närvaro i över 40 länder och försäljningskontor över hela världen har Nexans närmare 26 000 anställda och en omsättning på cirka 6,4 miljarder euro. I Sverige har Nexans drygt 500 anställda. Företaget finns i Grimsås i Tranemo kommun.