Redovisningschef till SVEAB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 september 2017
Stängs
den 1 oktober 2017
Kontakta
Åsa Schramm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du en passion för redovisning och en naturlig känsla för ledarskap? Då kan rollen som redovisningschef på SVEAB vara något för dig!

”Genom att växa och utvecklas med god anda och engagemang, skapar vi omtanke inom företaget. Med stolthet utför vi vårt arbete tillsammans och skapar innovativa lösningar som sätter spår i historien, flyttar gränser och underlättar människors vardag under flera generationer.” – Vill du bli en del av SVEAB med placering i Frösunda, Solna? Sök då rollen redan idag!

Om rollen
I rollen som Redovisningschef kommer du ha ett helhetsansvar för redovisningen för 7 bolag samt leda ett team med 3 medarbetare. Du rapporterar direkt till CFO och du sitter i moderna lokaler i Frösunda, Solna. Dina uppgifter kommer huvudsakligen bestå av:

  •  Koncernredovisning och konsolidering
  •  Skatter, moms och deklarationer
  •  Upprätta årsredovisningar
  •  Projektredovisning
  •  Leda och motivera personalgruppen

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning redovisning eller revision. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och har haft ett arbetsledande ansvar tidigare och är trygg i din ledarroll. Det är meriterande om du har erfarenhet av IFRS samt erfarenhet av successiv vinstavräkning. Du har generellt goda systemkunskaper, gärna med erfarenhet av affärssystemet Agresso.

Som person är du flexibel och initiativtagande. Du är en lyhörd och närvarande chef och du drivs av att leda, engagera och motivera ditt team. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Ta chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar SVEAB med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på asa.schramm@eqonomy.se eller kandidatansvarige Jenna Hemberg på jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Om SVEAB
SVEAB är Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 500 MSEK i omsättning och ca 350 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Anläggning bedriver sin verksamhet i Mälardalen medan Järnväg är rikstäckande inom järnvägsrelaterade anläggningsprojekt.

Liknande jobb

Liknande jobb