Finansinspektionen söker Ekonomiadministratör

Plats
Stockholm
Annonserat
den 6 september 2017
Stängs
den 27 september 2017
Ref:
906
Kontakta
Sofia Wingård
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Som ekonomiadministratör kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen som ansvarar för myndighetens ekonomi- och löneadministration samt upphandlingsfrågor. Du kommer till största del att arbeta med leverantörsreskontra och betalningar, kundreskontra och inbetalningar, tidredovisning och ge stöd till våra användare. Arbetsuppgifterna kan variera efter behov.

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning på gymnasienivå samt ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper avseende leverantörsreskontra och betalningar, samt kundreskontra och inbetalningar. Erfarenhet från statlig verksamhet är meriterande, liksom ekonomisystemet Agresso.

Som person är du självständig, strukturerad och kan prioritera i ditt arbete. Du är serviceinriktad och bidrar med gott samarbete. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta ekonomichef, Kati Hedberg på 08- 4089 84 84.

Tjänsten är ett vikariat under drygt ett år med start omgående.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 27 september 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!