CFO till FM Mattsson Mora Group

Plats
Mora
Annonserat
den 7 september 2017
Stängs
den 8 oktober 2017
Kontakta
Ylva Ponsiluoma
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

- affärsdriven ledare till nyintroducerat börsbolag

Bolaget befinner sig i en spännande fas med stora utvecklingsmöjligheter. Du har hög ambition och stark vilja att tillsammans med CEO, koncernledning och styrelse utveckla FM Mattsson Mora Group till ett växande bolag genom förbättringar och förvärv.

Du ingår i bolagets koncernledning med huvudkontor i Mora. Du tar en ledande roll i bolaget övergripande strategiarbete och ägnar stor del av din tid till IR-frågor, corporate governance och finansieringsfrågor. Du ansvarar för ekonomi och IT-funktionen i koncernen och driver förbättringar av rutiner och processer. Dina direktrapporterande består av redovisningschef, IT-chef samt två controllers.

Din bakgrund
Du bör ha erfarenhet från likvärdig roll vid ett börsnoterat tillverkande bolag med internationell verksamhet. Du har vana av att vara föredragande inför styrelse och ägare och vi ser gärna att du har arbetat med företagsförvärv i någon form.

Du är en trygg ledare med skarp analysförmåga och starkt intresse för affären och drivs av att arbeta verksamhetsnära på yttersta ledningsnivå.

Vi ser gärna att du har en relation till Dalarna med omnejd och veckopendling är möjlig.

FM Mattsson Mora Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av blandare under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa med Norden som huvudmarknad. Koncernen med anor sedan 1865, börsnoterades under våren 2017, omsätter ca 1 miljard kronor och har 550 anställda. Läs mera på www.fmm-mora.com

Kontakt
Arbetsgivare: Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
Arbetsort: Mora
Kontaktperson: Ylva Ponsiluoma
ylva@balkefors-ponsiluoma.se, 0733434026
Villkor
Yrkestitel: CFO
Anställningsform: Tills vidare
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast + rörlig
Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-10-08