Marknadschef till ÖSK Elitfotboll AB

Plats
Örebro
Annonserat
den 7 september 2017
Stängs
den 24 september 2017
Ref:
SE-12453
Kontakta
Jonas Karlberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

med ansvar att driva och utveckla ett av regionens starkaste varumärken

Position
Vi söker nu en marknadschef som ska ansvara för och driva ÖSK:s marknadsarbete mot visionen. I ansvaret ligger att planera, organisera, utveckla och utföra det operativa och strategiska arbetet inom marknad. Målet med ÖSK Fotbolls marknadsarbete är att gå från ett välkänt till ett älskat varumärke med målen att har en fullsatt arena, fler partners och en ökad omsättning.

Några av dina viktigaste uppgifter blir att:

  • Ansvara för klubbens marknads- och kommunikationsstrategier

  • Arbeta med både taktisk och strategisk marknadsföring och kommunikation

  • Ansvara för klubbens mediala närvaro och PR-arbete

  • Arbeta med CSR-frågor och -aktiviteter

  • Arbeta med aktiviteter för att stärka relationer i regionen

  • Vara ansvarig beställare av tjänster och produkter som exempelvis reklambyråtjänster, profilprodukter, souvenirer, merchandise mm

  • Vara en del av ledningsgruppen och där vara en nyckelperson i verksamhetsutvecklingen

För att lyckas som marknadschef bedömer vi att du har en gedigen kompetens och erfarenhet av marknadsarbete och utveckla varumärken. Du har självständigt drivit såväl strategiska som operativa frågor inom marknad. Du motiveras av att i en öppen och tempofylld miljö ta dig an såväl stora som små utmaningar. Du har en hög strategisk kompetens kombinerat med ett starkt operativt driv. Vi söker en prestigelös engagerande doer snarare än en chef, samtidigt som du har förmågan att skapa delaktighet och en stark teamkänsla.

Tillsammans ska vi arbeta för att ett av regionens starkaste varumärken ska bli än mer älskat och att du med glädje och engagemang kommer in som en nyckelspelare i detta arbete med starkt driv och stor ödmjukhet.

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen att skicka in CV och personligt brev snarast, dock senast 24 september via: www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12453). Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jonas Karlberg, 019-19 68 09.

Om företaget

Örebro SK är en av Sveriges mest anrika fotbollsklubbar. Med 48 säsonger i Allsvenskan tillhör laget eliten i svensk fotboll. ÖSK är ett av regionens starkaste varumärken med rötter i en stolt historia och med en stark vision inför framtiden: att inför en fullsatt arena spela en attraktiv fotboll och löpande ta allsvenska medaljer och kvalificera sig för europaspel.

ÖSK:s varumärke och värdegrund ska sammantaget bidra till en tydlig kultur kring ÖSK. Vi spelar fotboll för att vinna, men framgång för oss handlar lika mycket om hur vi för människor närmare varandra och hur vi skapar mening i människors liv. Vi ska vara en öppen klubb där du möts av stolthet, hjärta och passion.

Liknande jobb

Liknande jobb