Redovisningsekonom till attraktivt mediebolag i tillväxt

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 september 2017
Stängs
den 10 oktober 2017
Kontakta
Evelina Wiberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en driven och ansvarstagande redovisningsekonom till ett av Sveriges största mediebolag. Huvudkontoret är beläget i centrala Stockholm och det är där du kommer att ha din placering. Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med reskontraarbete och löpande bokföring, gärna på ett större bolag. Här erbjuds en bred roll där du, i samspel med kollegorna i ditt team, ansvarar för bolagets löpande redovisning. Tjänsten är ett konsultuppdrag med stor chans till förlängning, alternativt anställning hos kundföretaget, med start omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra löpande redovisning
  • Delta i arbetet med avstämningar och periodiseringar
  • Självständigt upprätta månadsbokslut
  • Vara delaktig i interna projekt samt vara med och utveckla processer och rutiner

Erfarenhet
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta med reskontraarbete samt löpande redovisning. Goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt Excel, är ett krav. Du har professionella färdigheter i både svenska och engelska. Tidigare erfarenhet från att ha arbetat i team är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en positiv inställning och är målmedveten, noggrann och gillar att arbeta i ett fartfyllt tempo. Du är ansvarstagande och samarbetar väl med andra. I ditt arbete är du effektiv och trivs med att arbeta nära dina kollegor. Vidare är du prestigelös och uppskattar en arbetsplats som erbjuder en föränderlig miljö.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2174. Ansvarig kontaktperson är Evelina Wiberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb