Löneadministratör till attraktiv arbetsgivare

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 september 2017
Stängs
den 10 oktober 2017
Kontakta
Sverker Nyman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en löneadministratör till en attraktiv arbetsgivare i södra Stockholm. Tjänsten kombinerar löneadministration samt ett nära samarbete mellan avdelningens medarbetare och vi söker därför en initiativrik person med stort intresse för lönehantering. Som löneadministratör kommer du att ha en betydande roll med självständigt ansvar för ca 500 löner. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Ansvara för det dagliga arbetet med löneadministrationen
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner samt semesterkörningar
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor
  • Ta ett övergripande ansvar för frågor som berör löneprocessen och lönesystemet
  • Hålla kontakt med myndigheter

Erfarenhet
Vi söker dig med ca 3–5 års erfarenhet av löneadministration samt med god erfarenhet av lönesystemet Hogia. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom löneområdet. Du har god förståelse för hela löneprocessen och goda kunskaper i Excel. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och lättlärd. Du är prestigelös och kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, positiv, energisk och bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Du trivs i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2176. Ansvarig kontaktperson är Sverker Nyman.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb