Enhetschef Certifieringsenheten - RISE

Rekryterare
Plats
Flexibelt
Annonserat
den 11 september 2017
Stängs
den 8 oktober 2017
Ref:
SE-12271
Kontakta
Magnus Sandstedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och bygga RISE framtid som Enhetschef för RISE certifiering?

Position
Vi är inne i en stor förändringsprocess där 3 institutkoncerner har samlats i en ny koncern - RISE. Det innebär att vi kan erbjuda kompetens och synergier mellan fler spetsområden och branscherfarenheter från många sektorer. RISE verksamhet bedrivs i 6 operativa divisioner och stöds av koncerngemensamma funktioner. Under division certifiering ligger enheten certifiering med knappt 80 medarbetare och ca 30 konsulter.

Certifieringsenheten utfärdar certifikat enligt en lång rad standarder inom ledningssystem, produkt och person. Certifiering syftar till att skapa förtroende och det förutsätter opartiskhet vilket är en viktig hörnsten för enheten och våra revisorer har unik spetskompetens och tillgång till forskning i världsklass. Certifieringsenheten bedriver även forskning om systemfrågor av relevans för olika ledningssystem och organisationers effektivitet, exempelvis inom innovationsledningsområdet. Läs gärna mer www.ri.se

I rollen som Enhetschef kommer du att planera och leda utvecklingen av enhetens verksamhet och har fullt personal- och ekonomiansvar. Du säkerställer att enheten utvecklas och bedrivs enligt de mål, planer, riktlinjer och beslut som fastställts.

För att bli framgångsrik som Enhetschef tror vi att du har en akademisk examen och lång ledarerfarenhet från såväl näringsliv som offentlig sektor.

Du har även en övergripande strategisk affärsförståelse och vet hur man navigerar i en komplex omgivning med olika typer av aktörer. Vi tror att du är idérik och att du skiftar snabbt mellan ett strategiskt och ett mer operativt förhållningssätt. Slutligen har du förmågan att realisera strategier genom att skapa ett gott samarbetsklimat med andra parter. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete inom en organisation med ett starkt varumärke och stora möjligheter till personlig utveckling. I rollen ingår visst resande, främst i Sverige. Du rapporterar till RISE Affärsutvecklingsdirektör som också utgör Divisionschef för certifieringsdivisionen. Placeringsort för tjänsten är Borås, Göteborg, Stockholm eller Karlskrona.

Vill du vara med på en spännande resa?

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2017 på www.mercuriurval.se. Ange ref nr SE- 12271. Eventuella frågor besvaras av Magnus Sandstedt, tel 031-333 52 12, på Mercuri Urval.

Om företaget
RISE – Sveriges forskningsinstitut

Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för att stödja utveckling av hållbara och säkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten. Läs gärna mer på www.ri.se

Liknande jobb

Liknande jobb