Montageledare till bolag inom bygg, entreprenad och fastighetsbranschen

Rekryterare
Maquire
Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 september 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Montageledare leder och utvecklar du företagets montörer, såväl egna som externa underleverantörer, och bolagets projektledare, ca 30-40 personer. Du utgår från Göteborg, rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Du kommer att ha stor frihet i att utveckla och forma rollen, arbetssätt och processer. I arbetsuppgifterna ingår att upphandla entreprenörer på olika orter i Sverige, att effektivisera och förfina montage/projektledning/produktion, följa upp kostnader, stötta personalen samt vara delaktig i rekryteringar. Bolaget verkar i hela Sverige och resor förekommer då kunderna vanligen finns i de större städerna.

För att lyckas i denna roll har du troligen varit ledare för montage/installation/serviceteam eller arbetat som projektledare, arbetschef, platschef inom industri/bygg/byggprodukts branschen. Du har haft fullt personalansvar och har goda ekonomikunskaper.

Du har en god förmåga att på ett kommunikativt och situationsanpassat sätt leda, coacha och motivera medarbetarna. Du är lösningsorienterad, flexibel, tar ett stort eget ansvar och är prestigelös.

Processen genomförs med sekretess. Ytterligare information om bolaget ges vid intervju med valda kandidater.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 24 september. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50.

Liknande jobb

Liknande jobb