Rådgivare inom finansiering och riskhantering till JLL

Rekryterare
JLL
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 september 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
På JLL satsar vi på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med internationella kontakter. Just nu söker vi dig med en bakgrund inom fastigheter/finans och som vill jobba med avancerad finansiell rådgivning till fastighetsbolag. Arbetet innebär bl.a. att vara projektledare i rådgivningsuppdrag avseende våra kunders löpande förvaltning av låneportföljer och finansieringsuppdrag. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar men är samtidigt en självständig enhet med stark team-känsla och stor bestämmanderätt. Tillsammans med oss på JLL vill du vara den mest attraktiva samarbetspartnern och bäst i branschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på JLL:s huvudkontor i Stockholms city och teamet arbetar nära JLL London och övriga Europa.

Dina huvudarbetsuppgifter

  • Strategisk och operativ finansieringsrådgivning till fastighetsbolag
  • Analys valuta-, ränte- och refinansieringsrisker
  • Värdering av låne- och derivatportföljer
  • Delta i presentationer och affärsförhandlingar
  • Hantera frågeställningar rörande fastighetsbolags finansverksamhet

Kvalifikationer

  • Civilekonom eller fastighetsekonom med akademisk utbildning med intresse för fastigheter och finans
  • Troligen minst 3-5 års erfarenhet från fastighets-, bank- eller finansbolag men annan bakgrund kan vara aktuell
  • Kunskaper och kontaktytor inom treasury-, corporate finance och fastighetsbranschen är meriterande
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl som på svenska som på engelska
  • Mycket goda kunskaper i MS Officepaketet

Vem är du?
Som person är du driven, analytisk och ambitiös. Du är trygg i dig själv, noggrann och har ett proaktivt arbetssätt. För att trivas på JLL bör du drivas av ett intresse för makroekonomi, fastigheter och finansiella marknader. Du är kommunikativ i både svenska och engelska samt du skapar och upprätthåller med lätthet goda relationer. Om du redan har ett nätverk inom fastighetssektorn är det en fördel.

Din ansökan
Vill du bli en del av en framgångsrik koncern? I denna rekrytering samarbetar JLL med Boardtalk. Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed, telefon 070-790 01 06 på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2 oktober 2017.

Om JLL
JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med närmare 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen.

I Sverige har JLL kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.​

Läs mer om JLL på jllsweden.se

Liknande jobb

Liknande jobb