HSB Stockholm Ekonomi- och Finanschef

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 september 2017
Stängs
den 29 oktober 2017
Kontakta
Maria Mattsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker Ekonomi- och Finanschef till HSB Stockholm

Till HSB Stockholm söker vi nu en Ekonomi- och Finanschef som vill delta i samhällsutvecklingen i regionen. Vår nuvarande chef går i pension och vi söker nu dig som vill ta över stafettpinnen. Du får möjlighet att arbeta långsiktigt i en modern kooperativ organisation som bygger och förvaltar bostäder i Stockholm!

Tjänsten
HSB Stockholm är en modern kooperativ organisation som förvaltar bostadsrättsföreningar och andra fastigheter, är ett av Stockholms större bostadsföretag som också är en ledande bostadsbyggare i regionen. Antal medarbetare uppgår till närmare 400 och kontoret finns på Flemminggatan.

Som Ekonomi- och Finanschef företräder du verksamheten både hos våra externa intressenter och internt inom HSB-federationen. Du leder arbetet inom ekonomi och finans, ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Vi erbjuder
Din roll är mycket strategisk, du har stora möjligheter att påverka och får arbeta långsiktigt. Du kommer till en sund organisation med stark balansräkning och mycket god ekonomi. Det finns en hög affärsmässighet i organisationen, hög kompetens och väl fungerande team. Du kommer att få vara med om en digitaliseringsresa som omfattar hela företaget. HSB Stockholm har god förankring i kommunerna och ett mycket gott anseende både hos kommunerna, sina medlemmar och övriga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet som Ekonomi- och Finanschef inom fastighetsbranschen. Du kan värdering av fastigheter och vi ser gärna att du har erfarenhet från bostäder och/eller kommunala bolag. Som ledare är det viktigt att du har förmåga att engagera och skapa delaktighet. Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har förståelse för den demokratiska processen i kommuner och i federationer. Du är van att hålla presentationer för både mindre och större grupper och ordning och reda är ditt signum.

Personliga egenskaper
Som person är du strategisk, har personlig mognad och gott omdöme. Du är kommunikativ, samarbetsorienterad och en god ledare som driver verksamheten framåt.

Om HSB Stockholm
HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att "vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet", vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Ansökan
Tycker du att tjänsten stämmer med din profil och hur du vill arbeta, ser vi fram emot din ansökan. I denna rekrytering samarbetar HSB Stockholm med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Vi ser gärna att du söker så snart som möjligt dock senast den 29 oktober 2017. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Mattsson på 072-389 99 71.

Liknande jobb

Liknande jobb