Ekonomichef till Nova Software AB

Rekryterare
Nova Software AB
Plats
Falköping
Annonserat
den 12 september 2017
Stängs
den 8 oktober 2017
Ref:
SE-12328
Kontakta
Catrin Ståhlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
I rollen som Ekonomichef på Nova Software är du en del i företagets hela utveckling och tillväxt. Som bas för företagets tillväxt ligger den tydliga missionen Vi förenklar skolan. Din uppgift blir att vidareutveckla funktionerna ekonomi och controlling. Du kommer att vara med i hela företagets utveckling med affärsmässighet, samordning och helhetssyn. Du har en aktiv roll i företagets ledning och utgör en viktig drivkraft när det gäller utveckling av ekonomiskt tänkande hos alla medarbetare och inom alla funktioner. Du rapporterar till vice VD och ingår i företagsledningen där du aktivt bidrar till hela företagets utveckling.

Ansvarsområden:

  • Ekonomifunktionen innefattande Redovisning och Controlling

  • Personalansvar för Redovisningschef och Controller samt övergripande ansvar för hela funktionerna samt intern service

  • Initiera och ta ansvar för att optimera, vidareutveckla och driva Ekonomifunktionen

  • Utveckla och säkerställa processer och strategier inom ekonomiområdet i linje med företagets affärsmål

  • Säkerställa att Nova Software följer gällande lagar, rekommendationer och praxis

  • Aktivt medverka till ökad samordning och affärsmässighet inom hela företaget

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, med ledarerfarenhet inom ekonomi och/eller controlling, samt intresse för marknadsutveckling i Sverige och gärna internationellt. Du har erfarenhet av verksamheter i tillväxt och deltar aktivt i utvecklingsarbete. Du känner dig hemma i ett prestigelöst förhållningssätt och kan kombinera tydlighet med ödmjukhet. Du har intresse av att arbeta tillsammans med andra funktioner och är bekväm med att kommunicera och säkerställa ett ekonomiskt och affärsmässigt tänkande i hela företaget.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett vinstdrivande företag, som också ser sin roll i ett större sammanhang. Vi förenklar skolan genom att effektivisera skolans arbete så att mer tid kan läggas på undervisning och lärande.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (Ange ref.nr. SE-12328). Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 oktober. Vid frågor om tjänsten kontakta Mercuri Urvals konsulter Catrin Ståhlgren på 031-333 52 04 eller Frida Olsson på 031-333 52 14. För mer information se www.novasoftware.se

Om företaget
Nova Software är ett IT- och kunskapsföretag som är marknadsledande inom det skoladministrativa området. Företaget utvecklar kvalificerade tjänster och mjukvara som förenklar arbetet i skolan. Totalt är vi närmare 70 anställda och vi omsätter över 70 MSEK. Företaget har en mycket stark utveckling med fortsatt tillväxtpotential både på den svenska marknaden och internationellt.

Liknande jobb

Liknande jobb