Systemförvaltare inom lönesystem till Attendo

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 1 oktober 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Systemförvaltare inom lönesystem till Attendo

Arbetsuppgifter 
Som systemförvaltare hos oss ingår du i ett större team med kunniga kollegor. I ditt arbete fokuserar du inledningsvis på våra lönesystem i Sverige, Norge och Danmark men på sikt kommer du även att arbeta med andra system inom andra delar av vår systempark också. I din roll har du ett övergripande ansvar för underhåll, drift och utveckling av systemen och dess integrationer med övriga system. Vidare följer du verksamhetens behov och ser till att systemen är användarvänliga samt att vi arbetar i enlighet med rekommenderade regler kring informationssäkerhet. Din roll innefattar en hel del kontaktytor då du även bidrar med din systemkompetens vid förvärv och i projekt. Arbete med att ge support samt hålla utbildningar kommer att ingå med, dock endast i en mindre omfattning. Vårt kontor finns i fina lokaler vid Krokslätts Fabriker.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som systemförvaltare några år och som även har någon typ av erfarenhet av lönesystem. Du har generellt lätt för att sätta dig in i olika system och har du tidigare arbetat med vårt svenska lönesystem HR-plus är det meriterande. Du är också trygg i att kommunicera med våra skandinaviska grannländer.

Som person är du strukturerad och ansvarsfull samt analytiskt lagd, du tycker om att lösa problem. Du är självständig i ditt arbete och har ett pedagogiskt sätt samt tycker om att ha kollegor som du arbetar i team med. Attendo är ett växande bolag så är du en person som trivs i en föränderlig miljö där det händer saker hela tiden är detta tjänsten för dig!

Om företaget
Attendo är Nordens ledande vård och omsorgsföretag och har verksamhet inom tre delar: äldreomsorg, omsorg till funktionshindrade och individ och familjeomsorg. Vi har ca 20 000 medarbetare som varje dag tar hand om våra brukare. Huvuddelen av administrationen för den skandinaviska delen av Attendo, dvs. löne-, reskontra- och kassahantering är placerad i Göteborg.

Attendo växer och vi behöver nu förstärka vårt kontor med ytterligare en systemförvaltare!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Attendo med SJR in Scandinavia AB (SJR). Varmt välkommen med din ansökan senast den 1:a oktober, vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Ansökan sker via vår hemsida www.sjr.se

Liknande jobb

Liknande jobb