CityAkuten söker en erfaren Redovisningsekonom

Rekryterare
CityAkuten
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 12 oktober 2017
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

CityAkuten söker en erfaren Redovisningsekonom

Om rollen
Är du en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta i en verksamhetsnära roll där du får bidra till att utveckla och effektivisera rutiner och processer? Då kan det här vara tjänsten för dig.

CityAkuten sitter i centralt belägna kontorslokaler i Stockholm och befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas. Som redovisningsekonom blir du en viktig del i detta arbete. Du kommer ingå i ett team om fem medarbetare och kommer att jobba nära ekonomichefen med ansvar för den löpande redovisningen, månads- och årsbokslut samt den finansiella rapporteringen. Du kommer även att ansvara för inrapportering till moderbolaget. Att vara redovisningsekonom inom CityAkuten innebär att säkerställa att företaget följer lagstiftning inom redovisningsområdet samt god redovisningssed.

Du kommer även att jobba nära CityAkutens controller vad gäller att intäkts- och kostnadskontroller samt framtagning av statistik.

Inom ditt ansvarsområde ligger även skattehantering, t ex moms, arbetsgivardeklarationer och inkomstdeklarationer, samt Cash Managment.

Det ingår även i din roll att vara med att bygga upp rutiner och processer kopplat till dina ansvarsområden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett genuint intresse och god förståelse för ekonomi. Du har Civilekonomexamen eller motsvarande akademisk examen med inriktning mot redovisning samt minst tre års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom. Du har goda systemkunskaper, vana från att arbeta i Excel och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från Agresso.

Som person är du prestigelös, proaktiv och flexibel. Du tycker om att arbeta med siffror och är noggrann, ansvarstagande samt vill fortsätta att utvecklas.

CityAkutens ekonomienhet har ett teambaserat arbetssätt, varför det är viktigt att du tycker om att jobba i team. Du kommer att få möjlighet att jobba både med övergripande frågor och detaljer.

Om företaget
CityAkuten är ett privat bolag som ägs av Praktikertjänst. Idag bedriver vi vård inom en mängd olika områden och på flera olika orter; Stockholms city, Solna och Upplands Väsby.. Vi är cirka 500 anställda som alla hjälps åt att ge bästa tänkbara vård till våra patienter och kunder. City Akuten bedriver närakuter, vaccinations- och resemedicinskt center, samt tandakut. Vi har även specialistläkare inom astma och allergi, ortopedi, invärtesmedicin, kirurgi och öron-näsa-hals. I Solna har vi Närakuten Barn. Från att ha varit en liten mottagning har CityAkuten växt och blivit stor. Ändå har vi inte glömt bort det vi lärde oss redan från början – att all bra vård är personlig. Att det fungerar visar sig inte minst i våra kundundersökningar - vi har väldigt nöjda patienter!

Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat tel.nr: 070-4715908. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb