Projektledare inom finansiering till Tessin

Rekryterare
Tessin
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 9 oktober 2017
Kontakta
Johan Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tessin växer! Tessin är Nordens största crowdfunding- plattform för fastigheter och bolaget söker nu en Projektledare inom finansiering som vill arbeta i en snabbväxande startup.

I rollen som Projektledare kommer du att ingå i ett projektteam som arbetar nära transaktionersteamet och bolagets kunder. Arbetet innefattar att vara spindeln i nätet och leda nya projekt från start till mål, från första kundmöte till att finansieringen har kommit klienten tillhanda. Du förväntas hela tiden ta egna initiativ för att kontinuerligt förbättra, standardisera och automatisera de finansiella processerna.

För att lyckas i rollen bör du vara en nyfiken, noggrann och snabbfotad person som tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Vill du dessutom arbeta i en miljö som präglas av entreprenörsanda, engagemang och kundfokus kan du vara den Tessin söker. Tessins kontor är beläget på Kungsgatan 35 i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Projektleda finansieringen av projekt på plattformen
 • Ansvara för primära klientkontakten
 • Ha övergripande ansvar för dina projekt – från start till mål
 • Producera och sammanställa tidsplaner, marknadsmaterial, projektbeskrivningar och investeringsmemorandum
 • Samordna och kravställa framtagandet av projektrelaterad formalia från bolagets affärsjurist
 • Förbättra, standardisera och automatisera finansieringsprocessen

Kvalifikationer

 • 1-2 års erfarenhet som analytiker på en välrenommerad finans-, investerings- eller fastighetsrådgivare eller motsvarande
 • Erfarenhet från finansiering och fastigheter
 • Kunskaper eller intresse av finansiella marknaden är meriterande
 • Lätt för att samarbeta med kollegor och god social kompetens
 • Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska

Din ansökan
Ta chansen att arbeta på ett spännande bolag som förändrar fastighets- och finansbranschen! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av researcher Johan Magnusson (072-248 65 31) eller ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070- 790 01 06) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 9 oktober.

Om Tessin
Tessin är en tjänst för dig som vill placera ditt kapital direkt i fastigheter, utan krångliga avgiftsstrukturer och mellanhänder. På Tessin kan du som investerare, genom att gå ihop med andra, investera i projekt de vill förverkligade och samtidigt få en bra avkastning på ditt kapital. Bolaget består av ett ungt men erfaret team på 14 personer som drivs av att förändra och vända upp och ner på finans- och fastighetsbranschen. Bara de senaste åren har ny teknik revolutionerat de flesta branscher. Vem letar idag efter lägenheter i tidningsannonser eller ringer sin aktiemäklare för att lägga en order? Nu står fastighetsbranschen på tur och på sikt ska Tessin vara en lika självklar finansieringspartner som banken.

Bolaget är välfinansierat med delägare som Stronghold Invest (Newsec, Datscha och NIAM fonder) och NFT Ventures (Bonnier News).

Läs mer på tessin.se

Liknande jobb

Liknande jobb