Bolagsjurist med sinne för affärsutveckling till Frilans Finans

Rekryterare
Frilans Finans
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 12 oktober 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Att vara bolagsjurist på Frilans Finans innebär en bred och coachande roll som utförs i nära samarbete med bolagets samtliga avdelningar, särskilt med administrations-, sälj- och affärsutvecklingsavdelningen. Verksamhetens karaktär gör att du kommer få hantera frågor inom många tänkbara rättsområden såsom bolagsrätt, avtalsrätt och arbetsrätt. Rollen inkluderar en nära kontakt med Frilans Finans externa partners och kunder.

Bolaget befinner sig i ett skede av kraftig expansion på existerande och nya marknader och affärsområden. Arbetet innebär även att självständigt arbeta med bolagets affärsutveckling samt bistå med internutbildning på Frilans Finans i aktuella juridiska frågor. Du kommer ha en framträdande roll i Frilans Finans verksamhet.

Du rapporterar till VD och medverkar i koncernens ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och ett par års arbetslivserfarenhet gärna med liknande arbetsuppgifter från byrå eller bolag. Du bör även ha erfarenhet av affärsutveckling, exempelvis från att ha drivit eget företag. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, samt hanterar Office-paketet mycket väl.

För att trivas i vår självstyrande och stödjande organisation så bör du vara bekväm att arbeta självständigt och med mycket eget ansvar. Du bör också ha ett genuint intresse för våra egenanställda och människor på den uppdragsbaserade arbetsmarknaden. Vi är en meritstyrd organisation vilket innebär att vi inte har några hierarkier. Förtroende får man genom att uppnå resultat. Varje dag navigerar du efter vår värdegrund. Rollen är strategiskt viktig inom organisationen och din integritet värdesätts.

Du har goda kommunikativa egenskaper, är trygg i juridiken och tycker det är genuint kul att arbeta med affärsutveckling. Som person är du driven, affärsinriktad, självgående, strukturerad, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga.

Du erbjuds
Du erbjuds en unik roll på ett entreprenörsdrivet bolag där du förutom att vara bolagets jurist också aktivt kommer arbeta med affärsutveckling och att driva bolaget framåt. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i en prestigelös miljö för att gemensamt uppnå företagets mål och vision.

Start
Omgående, enligt överenskommelse.

Omfattning
Heltid

Geografisk placering
Rollen utgår från Frilans Finans kontor i Stockholm och kommer även innebära att arbeta på Frilans Finans kontor i Uppsala. Resor förekommer till våra andra marknader.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Frilans Finans med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om Frilans Finans​
Frilans Finans är Skandinaviens ledande organisation för egenanställda. Vi gör det möjligt att utföra arbete och fakturera utan att ha eget företag. Med "egenanställd arbetstagare" menas arbetstagare som har rätt att förhandla om uppdrag med uppdragsgivare för egenanställningsföretagets (arbetsgivarens) räkning och som normalt anställs för uppdraget i de fall egenanställningsföretaget efter prövning väljer att åta sig uppdraget. Till marknaden är löftet att du som privatperson kan "fakturera utan att ha ett eget företag".

Frilans Finans egenanställda arbetar bland annat som journalister, webbdesigners, fotografer, hantverkare, föreläsare, grafiska formgivare, programmerare, musiker. Kort sagt alla tänkbara yrkeskategorier. Frilans Finans är en självstyrande och stödjande organisation som är organiserade i formen koncern med aktiebolag och dess motsvarighet på de marknader vi är verksamma. Vår organisation bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike. Vi är idag 35 stationära medarbetare och har sedan starten 1999 hjälpt fler än 50 000 egenanställda. I dagsläget har vi ca 17 000 egenanställda anslutna till oss och omsätter 1 miljard (2016 förlängt räkenskapsår).

Frilans Finans söker nu en bolagsjurist med intresse för affärsutveckling.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Liknande jobb

Liknande jobb