Toyota Material söker Director of Facility Management

Plats
Mjölby
Annonserat
den 14 september 2017
Stängs
den 25 september 2017
Kontakta
Mikael Jacobsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Director of Facility Management till Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Välkommen till ett inflytelserikt och omväxlande arbete som Director of Facility Management. 

Du kommer leda ett erfaret team som driver, utvecklar och ansvarar för de faciliteter som erfordras för bolagets produktion och utveckling.

Tjänstens tyngdpunkt ligger inom fastighetsområdet med utarbetande av fastighetsstrategier, fortlöpande förvaltning och underhåll, samt även övergripande projektledning av flera beslutade ny- och ombyggnadsprojekt.

Utöver fastigheterna ansvarar ditt team även för andra supportfunktioner till verksamheten. Det gäller exempelvis reception, telefoni, olika upphandlingar samt viss logistik och förnödenhetsförsörjning.

Du har fullt ansvar för avdelningens personal och ekonomi. Det innebär arbete med ekonomiska frågor så som budgetarbete med bokslut och prognoser, förhandlingar och utvärdering av leverantörer, uppföljning av olika serviceleveranser m.m. 
En annan viktig del av arbetet är att leda och utveckla din personal som totalt består av ca 25 personer, varav två direktrapporterande gruppchefer och en direktrapporterande projektledare.

Tjänsten är direkt underställd bolagets CFO som är väl insatt i fastighetsfrågor. Dessutom ingår tjänsten i en större ledningsgrupp som har möten 4 x per år.

Vi söker dig som har:

  • En högskoleutbildning inom relevant område och/eller erfarenhet från Facility management eller Service management.
  • God kunskap om fastighetsekonomi.
  • Erfarenhet av projektledning relaterat till FM.
  • Erfarenhet av förhandling med, och styrning av, leverantörer inom FM.
  • Goda ledaregenskaper där kommunikation och situationsanpassning är ledord.
  • Mycket god förmåga att i samarbete med olika intressenter och team lösa komplexa frågeställningar.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vill du arbeta i en roll vars innehåll präglas av ledarskap, samverkan, utveckling, koordinering och Toyotas värdegrund är du välkommen med din ansökan senast den 25/9.

Vi samarbetar med AS&B Executive, för mer information kontakta Mikael Jacobsson på 072-513 06 90, ansök via www.asb-executive.se

Om företaget
Toyota Material Handling Manufactoring Sweden AB är en världens största fabriker för tillverkning av lagertruckar. Bolaget erbjuder optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar.
Utvecklingen har under de senaste åren varit stark både avseende resultat och omsättning, som 2016-17 översteg 6 miljarder kr.

I strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way bolagets företagskultur, ideal och sätt att arbeta. Ledorden är Genchi Genbutsu, Kaizen, Challenge, Teamwork och Respect.

Mer information
För mer information ring Mikael Jacobsson på AS&B, tel 0725-13 06 90.
Ansök senast den 25 september 2017.

Liknande jobb

Liknande jobb