Compliance Officer till Veolia Nordic

Rekryterare
Veolia Nordic
Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 september 2017
Stängs
den 14 oktober 2017
Ref:
896661
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu rekryterar vi en Compliance Officer till internationell koncern

Din nya tjänst
Nu söker vi en Compliance Officer till den internationella koncernen Veolias nordiska verksamhet. Som Compliance Officer kommer du ha brett ansvar för Internal Control och Compliance inom norden och samarbeta internationellt med Veolias Internal Control. Tjänsten är placerad på Veolia Nordics huvudkontor i Vasastan och rapporterar till CFO, resor inom norden förekommer.

I arbetsuppgifterna ingår att skapa rutiner och processer för Internal Control, du håller dig uppdaterad om förändringar i lagar och regler samt säkerställer att dessa efterlevs i verksamheten. Du implementerar förändringar enligt koncernens guider och standards och uppdaterar dokumentation för den interna kontrollen. Rollen innebär även att du utvärderar interna processer och identifierar förbättringspotential samt genomför åtgärder. Du ser även över risker för bedrägerier samt vidtar förebyggande åtgärder.
 
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en examen inom juridik eller ekonomi. Du har fem till tio års erfarenhet från en liknande roll inom exempelvis Internal Control eller revision. Det är meriterande om du har erfarenhet från återvinningsbranschen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande och proaktiv, du tar initiativ och kommer med förbättringsförslag. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp och har en förmåga att kommunicera på olika nivåer inom organisationen. För att passa i denna roll är du även analytisk, du har ett öga för detaljer och arbetar noggrant och strukturerat. Vidare har du också en förmåga att se helheter och processer.

Denna tjänst passar dig som vill vara med och utforma Internal Control i en dynamisk internationell koncern med mål att fortsätta växa.

Vad du behöver göra nu
I denna rekrytering samarbetar Veolia med Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander, 070 450 60 02 eller Malin Ahlström, 070 450 60 10. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Veolia
Med över 160 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller Veolia lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia Nordic AB är moderbolaget för Veolias verksamhet i Norden som har en omsättning på 3,5 miljarder kronor och cirka 1 200 anställda. Verksamheten utgår ifrån 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland. Som anställd på Veolia har du möjlighet att utvecklas på många olika sätt. Vi arbetar nationellt och internationellt med utbildningsprogram som ser till att våra anställda har rätt kunskaper och får möjlighet att utvecklas inom sitt yrke. Campus Veolia erbjuder utbildningar som utvecklar både dig och vår organisation. Karriär- och utvecklingsmöjligheterna inom koncernen är många.

Liknande jobb

Liknande jobb