VD till PETTER AB

Rekryterare
PLAST PETTER AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 15 september 2017
Stängs
den 2 oktober 2017
Kontakta
Birgitta Ödman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Uppdraget för en ny VD är att ta företaget till nästa steg genom affärs- och organisationsutveckling. Ansvaret innebär att analysera marknaden för de fem produktområdena med fokus på att skapa tillväxt och ökad lönsamhet. Som affärsansvarig har du också en aktiv roll inom försäljning och för starka kundrelationer.

Du leder och utvecklar bolaget mot de uppsatta målen genom arbete med affärsplan, modernisering av verksamheten och forma en ledningsgrupp med försäljning, produktion och ekonomi/administration.

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av personal- och resultatansvar samt försäljning från bolag i liknande storlek och utvecklingsfas, gärna med egen produktion. VD-erfarenhet är önskvärd men inte ett krav. En lämplig bakgrund är relevant utbildning inom ekonomi/teknik.

Som person är du resultat-, affärs- och målinriktad. Du har en entreprenöriell läggning med starkt driv kombinerat med struktur och god analytisk förmåga. Som ledare och affärsman har du stark förmåga att bygga relationer och ett inspirerande ledarskap. Arbetet utgår från Göteborg, med ett par dagar i veckan i Hova och på resande fot.

Om företaget
PLAST PETTER AB är en specialisttillverkare av alla kontorsprodukter i mjukplast, som omsätter ca 30 MSEK och har 30 anställda. Tillverkningen finns i Hova och kontor i Hova och Göteborg. Hos oss hittar du alla standardprodukter, alla möjligheter till profilering, och specialdesign på riktigt - allt direkt från egen tillverkning. Varumärket PETTER® står för en mycket hög produktkvalitet, ett tekniskt kunnande i absoluta framkant, och en hög affärsetik i långsiktiga affärsrelationer. Vi har "kapacitet för det stora och blick för det lilla".

PLAST PETTER har en lång och stabil historik som familjeföretag och förvärvades 2017 av KnowHub, vars ägarfilosofi är att dotterbolagen ska drivas självständigt och med stor frihet att utvecklas. Se www.plast-petter.se.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 2 oktober. Vi frågor, kontakta Birgitta Ödman 0763-38 87 77.

Liknande jobb

Liknande jobb