Regionchef Quality & Management Syd - Knightec AB

Rekryterare
Plats
Lund
Annonserat
den 15 september 2017
Stängs
den 1 oktober 2017
Ref:
SE-12465
Kontakta
Christian Nyhlén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Knightec söker en varm och driven Regionchef för affärsområdet Quality & Management (Q&M) Syd som brinner för att skapa värde och göra skillnad. Du får stora möjligheter att påverka bolagets strategi i att gå mot mera värdeskapande affärsutveckling med kunderna. Rollen innebär en spännande utmaning med både strategiska och operativa insatser inom ledarskap och rekrytering, egen försäljning/kundutveckling samt nätverkande. Din placering blir vid Knightecs kontor i Lund och du sitter med i ledningsgruppen för affärsområdet Q&M i Sverige. Du rapporterar till Business Unit Manager för Q&M.

Tjänsten innebär fullt resultatsansvar för affärsområdet i regionen som idag har 35 medarbetare verksamma inom validering, kvalitet, projektledning och verksamhetsutveckling.

Dina ansvarsområden:

  • Leda och utveckla affärsområdet i region Syd, operativt och strategiskt.
  • Fortsätt utveckla Knightecs position på marknaden.
  • Utveckla affären mot en större andel strategiska affärer, specialist- och teamåtaganden.
  • Utveckla och leva företagskulturen.
  • Värna om, uppmuntra och skapa förutsättningar för ett fungerande kunskapsutbyte och Q&Ms ledstjärna.
  • Samverka med övriga ledare i regionen. Helhet och team-arbete kombinerat med självständigt arbete. 

Knightec erbjuder en attraktiv arbetsplats med mycket kompetenta medarbetare och med en företagskultur som präglas av högt kundfokus, snabba förändringar och framåtanda där människan är i centrum.

Vi söker dig som har några års ledarerfarenhet inom tjänsteförsäljning (projekt- och/eller kvalitetsarbete), gärna från teknikkonsultbranschen. Du bör ha god förståelse för de teknikområden som Knightec verkar inom. Du brinner för affärsutveckling och ledarskap och ser helheten och affärsnyttan i tekniska frågeställningar. Du är en duktig kommunikatör, har ett coachande ledarskap och är en prestigelös och förtroendeingivande relationsbyggare både internt och externt.

Vi tror du har någon form av högskoleutbildning i kombination med några års egen chefs- och ledarerfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska och vi ser gärna att du har ett väl upparbetat nätverk i regionen. Erfarenhet från produktutveckling eller produktion är meriterande.

Låter det intressant? Välkommen med ansökan, personligt brev och CV, senast den 1 oktober 2017 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12465). Vi behandlar ansökningarna löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Frågor besvaras av våra konsulter på Mercuri Urval, Ingvild Solheim Bobek, direkt/mobil 0733-66 75 85 samt Christian Nyhlén, direkt/mobil 0733-66 75 76.

Om företaget
Knightec är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap som vågar vara bäst, överträffar förväntningar och visar omtanke för sina medarbetare och kunder. Företagets kompetens och kunder finns framförallt inom Life Science, Fordon, Försvar, Energi, Förpackning och Industri. Knightec har idag drygt 500 medarbetare fördelade på nio orter från Umeå i norr till Lund i söder, som jobbar utifrån affärsidén att öka kundernas och medarbetarnas konkurrenskraft inom företagets verksamhetsområden. Huvudkontoret är i Örnsköldsvik och en del av centrala ledningsfunktioner har sin bas i Stockholm. För mer information om Knightec: www.knightec.se    

Knightec behöver stärka sin kompetens inom affärsområdet

Liknande jobb

Liknande jobb