Amendo Bemanning & Rekrytering AB

CRM Ansvarig till Movestic Liv & Pension

Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 september 2017
Stängs
den 17 oktober 2017
Kontakta
Shaun Ogden
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Movestic satsar på kunniga och drivande medarbetare som trivs i en mindre men växande och dynamisk organisation. Just nu finns en spännande möjlighet få en CRM-ansvarig att bidra med både engagemang och utförande.

Arbetsbeskrivning
Rollen som ansvarig för CRM är en nyckelposition och kommer vara en drivande kraft i Movestics ambitioner om såväl ökad kundfokusering som långsiktig lönsamhet. Positionen är den första inom en nyetablerad CRM-enhet och tillsammans med andra kollegor, inom bland annat IT, BI och Marknad, och ska på sikt bygga upp enheten till att bli en viktig del i att stärka Movestics kundrelationer.
Rollen innebär att ansvara för att bygga upp vår CRM-struktur samt planera, verkställa och följa upp igångsatta aktiviteter. Du förväntas också vara drivande när det gäller att samla, strukturera och analysera data samt realisera insikterna från den i arbetet.
Som CRM Ansvarig rapporterar man till Head of Transformation, kontoret ligger i mycket trevliga och lättillgängliga lokaler i Stockholms City

Om dig
Vi söker dig som är ambitiös och självgående. Rollen innebär ett nära samarbete med både verksamhet och IT och en god förmåga att bygga relationer och förtroende är avgörande. Det är också viktigt att kunna balansera affärens behov mot krav på långsiktig struktur och robusthet.
Du är driven och tycker om att lära och utvecklas, samtidigt som du tar ansvar och leverera mätbara resultat. Du uppskattar att verka inom en mindre organisation där man snabbt kan få genomslag, vilket också betyder att det inte finns rutiner för alla situationer. Du är analytisk och intresserad av teknisk utveckling samtidigt som du har en kommunikativ förmåga.
Du har en akademisk examen inom matematisk, statistik eller finans och har erfarenhet av att jobba med CRM. Vidare så har du erfarenhet från att jobba mot IT och är inte främmande för att diskutera lösningar och ställa krav för att få rätt lösningar på plats. Det är meriterande med erfarenheter av ledarskap.

Kvalifikationer och egenskaper

- Universitetsexamen inom matematisk, statistik eller finans
- Minst 3 års erfarenhet av en kvalificerad roll inom CRM analys eller liknande
- Programmeringskunskap SAS eller liknande
- Gedigen erfarenhet inom CRM analys, inklusive uppbyggandet av struktur och genomförande av strategiskt CRM aktivitet samt självständigt driva projekt inom CRM
- Erfarenhet av att ta fram matematiskt modeller inom regressions analys
- God förmåga att bygga relationer och förtroende
- Erfarenhet av att planera och kommunicera effektiv med BI, IT och Marknadsavdelningar

Tjänsten passar dig som motiveras av att driva igenom nya idéer samt förbättringar inom en mindre organisation där man snabbt kan få genomslag. Som person presterar du som bäst i ett högt tempo präglat av samarbete med olika avdelningar.
Du tar ett stort ansvar för att leverera mätbara resultat; är analytiskt och intresserad av teknisk utveckling.

Om företaget
Movestic har sedan starten 2000 vuxit från noll i förvaltat kapital till över 30 miljarder SEK och till en portfölj om 500 000 försäkringar genom att utmana branschen med entreprenörskap och affärsmässighet i fokus. Nu står vi inför nästa utmaning - att omfamna och leda den digitala förvandlingen i branschen med utgångspunkt i kundens behov och framtida förväntningar.
Vi lägger stor fokus på förändringsvilja och kompetens och är idag 140 personer där många är specialister, inom sina respektive områden, med stort affärs- och förändringsfokus.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I rekrytering samarbetar Movestic med Amendo Executive Search och för frågor kring denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Shaun Ogden på shaun.ogden@amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb