Riksbankens Jubileumsfond söker Portföljförvaltare Internationella Aktier

Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 september 2017
Stängs
den 15 oktober 2017
Kontakta
Niclas Näslund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sedan 1988 är RJ en självständig finansiell aktör med en egen intern finansförvaltning. Finansavdelningen består av stiftelsens finansdirektör samt tre portföljförvaltare med ansvar för olika investeringsmandat varav en tjänst nu är vakant. Inom aktieförvaltningen är vår övertygelse att aktiv och långsiktig förvaltning ger bättre avkastning över tid. Centralt är då förmågan att investera i bra bolag (”bäst-i-sin-klass”), snarare än att försöka förutse börsens kortsiktiga svängningar.

Då en av våra medarbetare gått vidare till andra utmaningar, söker vi dig som delar vår investeringsfilosofi och har gedigen erfarenhet av att förvalta internationella aktier med ett långsiktigt bra ”track-record”.

Som person ser vi att du är analytisk, nyfiken och initiativrik. Med ett stort intresse för samhällsutvecklingen i allmänhet, och företag och människor i synnerhet.

Bakgrund/erfarenhet:

  • Gedigen bakgrund som förvaltare av internationella aktier
  • Akademisk examen med goda studieresultat
  • Mycket god insikt i och kunskap om portföljförvaltning

Personliga egenskaper (utöver ovanstående):

  • Prestigelös med gott omdöme
  • Kommunikativ i både tal och skrift
  • Strukturerad och förtroendeingivande

EPiServer SiteRJ är en ledande finansiär inom humaniora och samhällsvetenskap, en finansiär som utvecklar och förnyar forskningen. Anslagen till forskning under 2017 uppgår till ca 490 miljoner kronor och marknadsvärdet på tillgångarna uppgår till ca 13,8 miljarder kronor. Läs mera på www.rj.se.

Vi samarbetar med Lager & Partners i denna rekrytering. Skicka in din ansökan och CV, samt betyg och intyg, senast den 15 oktober 2017
till rj@lagerpartners.com. Vid frågor ring Niclas Näslund, Lager & Partners på 08-407 64 60.

Liknande jobb

Liknande jobb