Expansiv kapitalförvaltare söker rådgivare med driv i steget

Rekryterare
Consortum
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 september 2017
Stängs
den 18 oktober 2017
Kontakta
Gustav Lundström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Din roll
Consortum vill nu expandera sin verksamhet i Stockholm och söker nu tre seniora och mogna personer till rollen som placeringsrådgivare. Consortum arbetar idag med en väl genomarbetad modell för kundrådgivning inom kapitalförvaltning och finansiell planering. Du som placeringsrådgivare kommer få möjlighet att verka i ett seniort team där kvaliteten alltid står i fokus.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har ett upparbetat kontaktnät av kunder samt en stark förmåga att skapa nya kontakter. Du har arbetat minst fem år med kvalificerad placeringsrådgivning och vill nu ta steget till en aktör med ett genomarbetat kunderbjudande med kapitalförvaltningen i centrum. Du som söker.

• Är empatisk med ett högt rättvisepatos
• Är driven och tycker om att göra affärer
• Är en lagspelare som vill arbeta i en fri roll med mycket ansvar

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Consortum med Netwrk. Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Lundström.

Vår kund
Consortum – Det stora bolagets kunskap i det lilla företagets kultur

Consortum grundades 1967, och sedan 1996 är vi en renodlad kapitalförvaltare. Vi är det lilla men växande familjeföretaget med den stora kunskapsmassan. De som börjat hos oss vill göra skillnad, ta ansvar och visa resultat. Tack vare den kulturen har vi idag ett unikt starkt team med gedigen erfarenhet från tunga institutioner. Våra medarbetare tar ett stort personligt ansvar och lutar sig aldrig tillbaka. Vårt raka, transparenta upplägg gör att kundernas framgång är det enda som driver oss. Precis som det borde vara hos alla kapitalförvaltare.

Omfattning
Heltid
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm

Kontakt
Gustav Lundström
gustav.lundstrom@netwrk.se
072 55 55 719

Liknande jobb

Liknande jobb