Caverion söker affärsinriktad bolagsjurist/compliance officer

Rekryterare
Caverion
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 19 oktober 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
I rollen som bolagsjurist och compliance officer kommer du dels arbeta brett med affärsjuridisk rådgivning med fokus på entreprenadrätt, kommersiell avtalsrätt och offentlig upphandling, dels fortsätta utveckla och driva Caverions compliancearbete.

Rollen som bolagsjurist är den övervägande, och innebär att du arbetar som legal stödfunktion och rådgivare till bolagets olika verksamhetsområden samt till bolagets ledningsgrupp. Bland annat arbetar du med riskhantering i större projekt, tvistelösning samt med identifiering och stöttning i hanteringen av risker i bolagets anbudsförfaranden.  I rollen som compliance officer, som är den mindre omfattande delen, arbetar du med att identifiera och utvärdera bolagets risker samt med att utveckla och implementera interna strukturer och processer för att säkerställa regelefterlevnad i bolaget. En viktig del i compliancearbetet kommer vara implementering av den nya dataskyddsförordningen i bolaget. Vidare kommer du att arbeta med utbildning av bolagets Code of Conduct.

Du tillhör ett team om fyra jurister och rapporterar direkt till Caverions chefsjurist.

Vem är du?
Vi söker dig med en juristexamen samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta inom kommersiell avtalsrätt och/eller med tvistelösning från advokatbyrå eller annat bolag. Tidigare erfarenhet av arbete med entreprenadrätt och/eller compliance är meriterande men inget krav. Som person är det av stor vikt att du är affärsmässig, ansvarsfull och drivande. Du kommer att hantera många frågor samtidigt och dela din tid mellan arbetet som bolagsjurist och compliance officer. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du är lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du också är en lagspelare. Vidare är du prestigelös med en god samarbets- och kommunikationsförmåga, har lätt för att bygga relationer och tycker om att ge service. Det svenska och engelska språket behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten vi erbjuder är ett föräldravikariat om ett år med möjligheter till förlängning. Du erbjuds en självständig roll med mycket varierande arbetsuppgifter där du kommer att få stora möjligheter att ta mycket eget ansvar och utvecklas i en dynamisk miljö. Du kommer vara en del av en juristavdelning på fyra personer som värdesätter driv och affärsmässighet, och som alltid eftersträvar att leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i en affärsnära och stimulerande roll med spännande juridiska frågeställningar.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Caverion med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden för fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen, som är noterad på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte under 2016 cirka 2 360 miljarder euro och har nära 17 000 anställda i 12 länder i norra och centrala Europa. I Sverige har Caverion cirka 3 400 medarbetare och finns etablerat på drygt 100 orter. Läs mer om Caverion på www.caverion.se

Vi söker just nu en driven och affärsmässig bolagsjurist och compliance officer till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Tjänsten är ett ettårigt vikariat med möjlighet till förlängning.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Visstid, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Fler sökningar så här