Scandic söker en driven Accountant till Money In på SSC

Rekryterare
Scandic Hotels
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 september 2017
Stängs
den 19 oktober 2017
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Scandic söker en driven Accountant till Money In

Trivs du att jobba i ett Shared Service Center, älskar debet och kredit samtidigt som du är serviceminded?

Då har Scandic tjänsten för dig!

Scandic söker en medarbetare till Cashflowgruppen. Cashflowgruppen ansvarar för hela den svenska verksamhetens löpande processer avseende bl.a. kreditkort, dagskassor, inbetalningar mm. Att supportera hotellen och övriga avdelningar på Scandics huvudkontor ingår i de dagliga uppgifterna. Du välkomnas till ett prestigelöst och driven grupp på 20 personer i deras fina lokaler i norrtull.

Arbetsuppgifter; 
Du kommer att jobba med den svenska verksamheten och ha ditt huvudfokus inom kreditkortsflöden. De dagliga processerna innefattar bl.a.  
-  Inläsning av filer från flera olika system till vårt matchningssystem Adra
-  Bokföring och avstämning av balanskonton
-  Utreda samt åtgärda eventuella differenser
-  Kontakt med kunder och leverantörer samt uppföljning av rutiner och support mot hotellens samt övriga avdelningar på Scandics huvudkontor.

Tjänsten innebär många kontaktytor vilket gör att vi ser vikten av att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för din egen utveckling och du arbetar aktivt tillsammans med avdelningen för att ständigt utveckla, förbättra och effektivisera processer och rutiner.

För att trivas hos Scandic; 
Ska du vara högskola/universitetsutbildning inom ekonomi och minst 2 års erfarenhet av liknande sysslor. Har du tidigare arbetat med kreditkortsflöden är det en merit. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att utrycka dig skriftligt och muntligt i både svenska och engelska. Scandic jobbar i olika system och där av är det av stor vikt att du har lätt för att sätta dig in i dessa.

Som person är du prestigelös, service minded, organiserad och strukturerad och gillar att arbeta i grupp. Du trivs och är van att ha många arbetsuppgifter parallellt och kan prioritera bland dem samt att du gillar utredning och har en god analytisk förmåga. För att trivas i gruppen har du lätt till ett skratt och bidrar till att gruppens härliga energi.

Viktig information; 
SW hjälper Scandic med denna direktrekrytering. Start enligt överenskommelse. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66

Om företaget
Scandic Hotels är ett nordiskt hotellföretag i världsklass! Vår mission är att ”skapa en enastående hotellupplevelse för de många människorna”.
Med fler än 200 hotell och 14 000 medarbetare i sju länder är vi den största hotellkedjan i Norden. På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där bland annat mångfalds- & hållbarhetsfrågor har ett stort fokus - vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan ge våra framtida gäster ännu bättre hotellupplevelser. Läs mer om oss på scandichotelsgroup.com

Liknande jobb

Liknande jobb