Försäljningsansvarig för Centraleuropa och USA - LKAB

Rekryterare
LKAB
Plats
Luleå
Annonserat
den 22 september 2017
Stängs
den 16 oktober 2017
Kontakta
Johan Heyden
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

LKAB annonsbild
Om tjänsten
Som kund- och försäljningsansvarig för LKAB:s järnmalmsprodukter till stålindustrin i Centraleuropa (med tyngdpunkt Tyskland) och USA, är du ansvarig för försäljningen till många av LKAB:s viktigaste kunder. I rollen arbetar du främst med försäljning och med att bygga långsiktiga relationer med
befintliga och potentiella kunder.

Dina kvalifikationer
Vi söker en försäljningsansvarig med förmågan att bygga långsiktiga relationer med befintliga och potentiella kunder i Centraleuropa och USA.

Erfarenhet från tyskt näringsliv

För att lyckas i rollen bör du ha högskoleutbildning med teknisk inriktning och lång erfarenhet av kvalificerad internationell försäljning och långa säljprocesser, gärna inom stål- eller processindustri. Erfarenhet från tyskt näringsliv och affärskultur är meriterande. Att du behärskar svenska, engelska och tyska flytande både i tal och i skrift är en förutsättning för denna tjänst.

En god lagspelare

Du är en säljande person med förmåga att skapa förtroende och vinner respekt i internationella affärsmiljöer. Som person är du engagerad och ansvarsfull, med ett starkt eget driv och analytisk förmåga. Du är också en god lagspelare som bidrar till ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett team där alla hjälps åt.

Övrig information
Sista ansökningsdag: 2017-10-16

För frågor om tjänsten: kontakta försäljningschef Johan Heyden, tel 0920-381 33 eller Markus Petäjäniemi, direktör för Försäljning och logistik, tel 0920- 381 96. För övergripande personalfrågor, kontakta personalchef Åse Juhlin, tel 0920 - 381 77.
Arbetsort/stationeringsort beslutas vid anställning.

Liknande jobb

Liknande jobb