Ålandsbanken söker en ny medarbetare till vår Kreditsupport

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 22 september 2017
Stängs
den 15 oktober 2017
Kontakta
Bodil Edling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med i vårt vinnarteam!

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vi söker en ny medarbetare till vår Kreditsupport

Vi söker dig som vill ha ett intressant och utmanande arbete inom vår verksamhet i Stockholm. Dina främsta uppgifter är att assistera bankens rådgivare med att bland annat upprätta lånehandlingar, utbetalningar/lösen av lån, assistera vid tillträden, förhandskontroll av lånedokumentation samt att arbeta i banksystemet. Förutom det så ingår även dagliga back office uppgifter, samt intern och viss extern rapportering.

Vi ser att du arbetserfarenhet från bank och kredit. Du besitter erfarenhet från lån och administration kring detta. Har du en akademisk utbildning bakom dig är detta självklart meriterande men inte ett krav. Du tycker om eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är van med banksystem och har goda egenskaper i Microsoft Office.

Som person är du service-minded, stresstålig och har ett bra driv. Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är en noggrann lagspelare med lite skinn på näsan som har det där lilla extra kontrollögat även när det blir stressigt.

Närmare upplysningar kring tjänsten ger Andreas Franzén, Kreditchef Sverige 08-791 46 81 eller Bodil Edling, HR Chef 08-791 46 80. ​

Välkommen med din ansökan och CV senast 15.10.2017. Urval och intervjuer sker löpande. 

Om oss
År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4.600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige. Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.

Liknande jobb

Liknande jobb