Är du Boardtalks nya affärsområdesansvarig till Public?

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 september 2017
Stängs
den 24 oktober 2017
Kontakta
Mats Holmberg
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten:
Till Boardtalks affärsområde Public söker vi nu en driven Rekryteringskonsult, som kan ta ansvar för att driva och vidareutveckla vår framgångsrika affär. Våra kunder inom affärsområdet finns främst inom den kommunala sfären, men även inom statlig verksamhet och bland idéburna organisationer. Genom mångårigt arbete inom området har vi byggt upp ett unikt kontaktnät och en stor kundbas att arbeta med. Rollen som rekryteringskonsult är kommunikativ, serviceinriktad och analyserande och rätt person kommer att ges mycket eget ansvar. Vi strävar efter att ständigt utveckla företaget och vi är övertygade om att vi kan erbjuda en inspirerande och utmanande roll.

Huvudfokus som affärsområdeschef blir:

  • Förvalta befintliga och etablera nya relationer med ramavtals- och icke ramavtalskunder inom kommuner, statlig verksamhet samt idéburna organisationer.
  • Aktivt arbete med att stärka Boardtalks varumärke ytterligare genom proaktiva marknadsaktiviteter.
  • Självständigt ansvara för rekryteringsuppdrag och kundkontakter.
  • Genomföra intervjuer med och i förekommande fall testa aktuella kandidater.
  • Tillsammans med teamet på affärsområde Public och övriga kolleger på Boardtalk, vidareutveckla Boardtalks processer och searchverktyg för att säkerställa att vi kontinuerligt erbjuder marknadens mest effektiva och precisa konsult- och rekryteringstjänst
  • Skapa strukturer och utveckla vår interna databas, så att rätt kompetenser identifieras på ett proaktivt och tidseffektivt sätt

Vi har alltid en strävan att bli bättre och tillsammans arbetar vi med att kontinuerligt utveckla och genomföra aktiviteter för att säkerställa den höga kvalitet som vi står för och är stolta över.

Erfarenhet:
För denna tjänst ser vi gärna dig som har en relevant högskoleutbildning med minst fem års erfarenhet av rekrytering och search, alternativt gedigen erfarenhet från en konsultativ roll inom politiskt styrda organisationer. Du har erfarenhet av rekryteringsprocessens olika delar och är väl förtrogen med offentliga upphandlingar enligt LoU. Är du certifierat användare av Cut-e:s rekryteringsverktyg är det en värdefull merit.

Vi erbjuder dig en möjlighet att få utvecklats inom ett nischat område, där du får arbeta både långsiktigt och konsultativt. Eftersom vi är ett mindre bolag med korta beslutsvägar kommer du verkligen att kunna påverka och göra skillnad. Vårt engagerade och personliga team sitter i trevliga lokaler, på vackra Blasieholmen, mitt i centrala Stockholm.

Ansökan:
Vill du bli en del av ett framgångsrikt team? Välkommen med din ansökan via www.boardtalk.se. Frågor om tjänsten besvaras av Mats Holmberg, telefon 072-8532313. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Boardtalk:
Boardtalk är ett nischat företag som arbetar med rekrytering och interim inom det privata näringslivet, den offentliga sektorn och andra organisationer. Vi erbjuder spetskompetens inom affärsområdena Finance, Real Estate, Public, Sales och Interim. Vi arbetar med personbedömningar i processer som syftar till rekrytering, interimslösning, kompetensinventering eller individuell utveckling av chefer, specialister och andra nyckelpersoner. De flesta uppdragen är rekryteringsuppdrag som genomförs via search. Urvalsprocessen är väl utvecklad och sker metodiskt, genom strukturerade intervjuer i kombination med arbetspsykologisk testning. Boardtalk växer och i personalstyrkan finns medarbetare med gedigen yrkeserfarenhet från rekrytering inom bland annat fastighets- och finansbranschen och den offentliga sektorn. Läs mer på boardtalk.se

Liknande jobb

Liknande jobb