Project Controller till stort fastighetsbolag i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 september 2017
Stängs
den 24 oktober 2017
Kontakta
Ramona Johansson
Arbetstid
Heltid

Är du en driven ekonom med några års erfarenhet? Vill du vara med och utveckla ett nytt affärsområde och skapa struktur och processer? Då har vi jobbet för dig!

Vår kund, verksam inom fastighetsbranschen, söker dig som är Controller med redovisningsbakgrund som vill vara med och bygga upp ett relativt nytt affärsområde. Detta är ett konsultuppdrag med omgående start med stor möjlighet till anställning för rätt person. Företaget sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm.

Om rollen
Då ekonomifunktionen i affärsområdet är en mindre avdelning kommer du arbeta i en bred roll med arbetsuppgifter av varierande karaktär. I huvudsak kommer du, tillsammans med ansvarig ekonom ha följande arbetsuppgifter:

  • Stötta organisationen i ekonomifrågor
  • Utveckla rutiner, rapporter, kalkyler, analyser, processer
  • Kontakt gentemot SSC för att upprätta underlag och bokföringsorders
  • Bolagsadministration för ett antal dotterbolag
  • Uppföljning av projekt, likviditet, budget, prognos, resultat
  • Fastighetstransaktioner
  • Bevakning och info om gällande lagar och regler
  • Utveckling av nytt affärssystem (Agresso)

Vem är du?
Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande utbildning, samt några års erfarenhet av redovisning och Controlling. Vi letar en driven och initiativrik person som trivs med att utveckla och driva förändring och processer framåt. Du har goda kunskaper i Excel och har du kunskaper i Agresso är detta meriterande.

Vi söker dig som uppskattar variation och trivs i en miljö där du får chans att påverka. För att passa för tjänsten letar vi dig som är en lagspelare med en stor förståelse för att du arbetar i en servicefunktion. Är du dessutom positiv och ser lösningar när andra ser problem kan detta vara tjänsten för dig.

Låter det här som du? Sök då tjänsten redan idag!

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy inom Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb