Driven KAM till Bluegarden

Rekryterare
Bluegarden
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 september 2017
Stängs
den 25 oktober 2017
Kontakta
Sophie Karlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till vår uppdragsgivare Bluegarden söker vi nu en KAM som kan utgå från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Som Key Account Manager hos Blugarden är du ansvarig för den långsiktiga resultatutvecklingen hos deras potentiellt viktigaste kunder. Ditt uppdrag är att långsiktigt och strategiskt utveckla förtroende och partnerskap med deras nyckelkunders beslutsfattare för att identifiera nya lösningar för kunden och affärsmöjligheter för bolaget. I rollen ingår även att kunna koordinera och koppla samman rätt personer i deras egen organisation med kundens, allt för att säkra en effektiv leverans och fortsatt förtroende.

Du tillhör ett säljteam och du rapporterar direkt till Försäljnings- och Marknadsdirektören.

I rollen ingår bland annat:

  • Driva försäljningen mot nyckelkunder
  • Avtalsansvarig för egna kunder 
  • Säkerställa goda och långsiktiga relationer
  • Sätta och följa försäljningsbudget på kund och med P/L-ansvar
  • Analys och planering utifrån marknadens betingelser och interna strategier
  • Koordinera interna resurser för effektiv leverans till kund 
  • Vara kundens ambassadör i den egna organisationen och bevaka och driva kundens intressen
  • Aktivt bidra och delta i gemensamma aktiviteter för att främja sälj och marknadsföring på företagsnivå

Som KAM på Bluegarden kommer du att tillhöra ett framgångsrikt bolag med engagerade och professionella medarbetare där det är högt i tak och där man arbetar efter tydliga målbilder. Du förväntas sprida energi bland dina medarbetare, vårda befintliga kundrelationer och bidra till det strategiska och operationella utvecklingsarbetet.

Erfarenhet, utbildning och person
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av B2B och lösningsförsäljning mot stora företag. Har du erfarenhet av att sälja IT-lösningar eller affärssystem inom HR eller Lön ser vi det som starkt meriterande. Vidare ser vi att du har arbetat med budget och mål och således triggas av att leverera goda resultat. Du har en god kommunikativ förmåga och ett starkt driv att bygga långsiktiga relationer och skapa nya affärsmöjligheter. Har du högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom relevant område ses det som starkt meriterande.

B körkort är ett krav. Vi ser att du har goda kunskaper i Excell och att du talar och skriver engelska obehindrat.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och positiv person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att vara en representant för företaget och dess lösningar. För att bli framgångsrik ser vi att du är en lagspelare som är kreativ och lyhörd vilket gör att du alltid hittar de bästa lösningarna för Bluegardens kunder. Vidare ser vi att du är initiativrik, affärsmannamässig och har en god ekonomisk förståelse och ett långsiktigt perspektiv i det du gör. Sist men inte minst har du en stark servicekänsla och triggas av nöjda kunder och att sprida positiv energi omkring dig.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Vad kan Bluegarden erbjuda dig!
I rollen som KAM kommer du att få möjlighet att utveckla goda kontaktytor med beslutsfattare inom HR, ekonomi och IT i stora företag i flera olika branscher. Vi erbjuder en platt organisation där besluten är snabba och möjligheten att påverka stor. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, privat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bluegarden med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på ”Lediga jobb”. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! 

Om Bluegarden
Bluegarden är marknadsledande system- och tjänsteleverantör inom området Human Resources och Lön. Vi erbjuder helhetslösningar som förenklar och effektiviserar administrationen samt skapar affärsvärde för kunden genom överblick och tillgänglighet till relevant HR-information och HR-verktyg. Bluegarden utvecklar, marknadsför, installerar, underhåller och ger kundservice runt de egna produkterna HR-plus och Medvind. Vi levererar även outsourcing av Löne- och HR-administration. Bluegarden är ett företag i Visma Group, ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Visma har c:a 6000 anställda och över 600 000 kunder. I Bluegarden Sverige arbetar 150 personer. Merparten av Bluegardens verksamhet i Sverige finns i Malmö, Växjö och Stockholm. Hos oss kan du arbeta med allt från systemutveckling, försäljning, implementering, utbildning, drift och support.

Liknande jobb

Liknande jobb