Finsktalande redovisningsansvarig till internationellt bolag inom motion och hälsa - Interim

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 september 2017
Stängs
den 26 oktober 2017
Kontakta
Evelina Wiberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en finsktalande interim redovisningsansvarig till ett internationellt bolag med kontor på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget är verksamt inom motion och hälsa och har under de senaste åren genomgått ett omfattande förändringsarbete, som lett till att bolaget idag har en modern och mycket tilltalande struktur. Vi ser gärna att du trivs i föränderliga miljöer med en internationell kultur och där du förväntas ta ansvar samt agera proaktivt. Uppdraget beräknas pågå 4–6 månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för månads- och årsbokslut
  • Vara delaktig i arbetet med årsredovisningen
  • Hantera moms- och skattedeklarationer
  • Rapportera enligt IFRS
  • Vid behov, agera operativt i det löpande redovisningsarbetet, så som exempelvis vid avstämningar och periodiseringar
  • Ta fram kassaflödesanalyser

Erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, samt 5–7 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi tror att du är van vid att sitta i föränderliga miljöer där du arbetat med kvalificerat ekonomiarbete. Professionella färdigheter i finska, svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Till denna tjänsten söker vi dig som är positiv, öppen och ansvarsfull. Vi tror att du uppskattar att arbeta i team och att arbeta nära dina kollegor mot ett gemensamt mål. Du är påhittig och ställer dig inte handfallen när planer ändras eller problem uppstår, utan använder istället din förmåga kring problemlösning för att komma runt problemet.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2183. Ansvarig kontaktperson är Evelina Wiberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.