Teknisk Affärsutvecklare hos Hamamatsu Photonics Norden AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 september 2017
Stängs
den 16 oktober 2017
Ref:
SE-12194
Kontakta
Mats Wärnling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Elektronik och optik inom forskning och industri i internationell miljö!

Position
Vi erbjuder
en intressant teknisk och kommersiell utmaning där du jobbar med konsultativ försäljning av avancerade tekniska lösningar mot kunder inom industri och forskning i Norden och Baltikum. Du kommer att vara den sammanhållande länken mellan kunderna och våra specialister i Japan och Europa.

Tjänsten har stort fokus på teknik och vi ser att du som person är tävlingsinriktad, dynamisk och självgående samt gillar de utmaningarna som krävs när det gäller att arbeta i en internationell miljö. Du har en bra organisations- och samarbetsförmåga och trivs att arbeta både individuellt och i team. Du är analytisk och har en förmåga att tänka och agera affärsmässigt. Din flexibla läggning gör att du lätt kan sadla om från att ena dagen stå på en mässa eller hålla en föreläsning för kunder till att nästa dag kavla upp ärmarna och installera utrustning eller hålla demonstration och utbildning. Att du har förmåga att skapa bra relationer med människor i olika miljöer och sammanhang tar vi också för givet.

Din bakgrund innehåller helst några års säljerfarenhet men även du med rätt utbildning och rätt personlighet som har mindre erfarenhet kan vara aktuell. Du har tidigare jobbat inom en teknikintensiv bransch med nära koppling till life-science och/eller digital elektronik. Erfarenhet av bildanalys, mikroskopi eller spektroskopi ses som mycket meriterande. Du har en akademisk examen inom medicinsk teknik, elektroteknik, fysik, biofysik eller cellbiologi. Du söker ett arbete där du får arbeta kommersiellt mot krävande kunder och anpassa produkter och system till kunders olika typer av behov. Du ser också möjligheten att få arbeta med försäljning både inom och utanför Sveriges gränser som en extra utmaning.

Du erbjuds ett attraktivt ersättningspaket och fortgående utbildning i Europa och Japan. Du kommer att ingå i ett team med drygt 20 kollegor som uppskattar en positiv, öppen och professionell attityd och som alla kommer att hjälpa till att se till att du lyckas och blir framgångsrik i din nya roll.

Om du vill anta den här spännande utmaningen vill vi att du skickar in din ansökan, med brev och cv, via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12194) senast den 16 oktober. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval Mats Wärnling tel 0709-856363 och Säljansvarig på Hamamatsu, Mats Hede, tel 0709-297028.

Om företaget
Hamamatsu Photonics är världsledande inom optoelektronik. Våra produkter används inom ett brett spektra av tvärvetenskapliga discipliner från medicinsk teknik och industri till vetenskap och forskning. Företaget med huvudkontor i Japan har drygt 4 500 anställda världen över. Vi växer och söker nu ytterligare en medarbetare till det nordiska dotterbolaget med huvudkontor i Kista.

Läs mer om oss på www.hamamatsu.se

Liknande jobb

Liknande jobb