Accounting Manager till Health and Sports Nutrition Group AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 28 september 2017
Stängs
den 27 oktober 2017
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Accounting Manager till HSNG. Du kommer att få vara en del av en nytänkande organisation och följa med på en spännande förändringsresa. I rollen, som har placering på bolagets kontor i centrala Stockholm, kommer du att ha en ledande och bred roll med ansvar för bolagets redovisning. Detta är en unik möjlighet för en erfaren redovisningschef att komma in i en ung, utvecklingsbenägen och försäljningsorienterad organisation med högt tempo inom hälsa och träning. HSNG (tidigare Gymgrossisten) är en del av Qliro Group och omsätter årligen cirka 800 miljoner sek. Bolaget är verksamt inom både E-handel och fysisk Retail. Som Accounting Manager så arbetar du tillsammans med ett dedikerat team, där du själv arbetar operativt men också har en ledande position. Din passion och ditt intresse kommer i stor utsträckning att forma din tjänst, där du erbjuds mycket frihet under ansvar. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Inneha personalansvar för tre medarbetare på redovisningsavdelningen, samt fördela avdelningens interna arbete mellan dessa
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt månatlig rapportering
  • Inneha ett övergripande ansvar för de olika bolagens redovisning och administration
  • Ansvar för den löpande kontakten med externa partners såsom revisorer och banker Ansvara för momsredovisning i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Österrike
  • Vara drivande i effektiviseringsprojekt samt utvecklingen av processer och rutiner på avdelningen

Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig som har akademisk examen eller motsvarande. Vidare har du cirka tio års arbetslivserfarenhet från redovisning och ett par års erfarenhet som redovisningschef. Erfarenhet från ett transaktionsintensivt bolag samt från lagerredovisning är ett krav liksom goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt Excel. Erfarenhet av att arbeta i Navision och/eller Cognos är ett plus. Vidare har du även professionella färdigheter i svenska samt engelska, både skriftligen och muntligen.

Personliga egenskaper
Du är öppen, social och drivs av att ha roligt på jobbet. Att leda och ta ansvar faller sig naturligt och som person är du positiv och framåt. Vidare uppskattar du ett öppet arbetsklimat med högt i tak och en föränderlig miljö i nära samarbete med andra. Vi tror även att du är öppen för förändringar och vågar tänka annorlunda, vilket leder till att du gärna presenterar nya idéer och lösningar.

Health and Sports Nutrition Group
Health and Sports Nutrition Group HSNG AB som består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com, tillsammans med Fitness Market Nordic, är en del av e-handelskoncernen Qliro Group AB som primärt verkar på den nordiska marknaden inom kosttillskott och hälsokost. I en tid när den enskilde individen blir allt mer hälsomedveten och fysiskt aktiv på sin fritid erbjuder vi kosttillskott där kunden kan vara säker på att produkterna är både säkra och effektiva. Utöver en ledande position inom e-handel i Norden äger och saluför vi norra Europas största varumärke inom kosttillskott (Star Nutrition) och ett antal andra egna varumärken, vilket ger oss en unik och ledande marknadsposition. Genom branschledande expertis och ett nära samarbete med några av världens ledande företag inom livsmedel och nutrition utvecklar och saluför våra bolag högkvalitativa och säkra kosttillskott.

Qliro Group
Qliro Group is a leading Nordic e-commerce group in consumer goods, lifestyle products and complementary financial services. Qliro Group operates CDON.COM (the leading Nordic marketplace), Nelly.com and NLYman.com (fashion), Gymgrossisten, Fitness Market Nordic and Bodystore.com (health and sports) and Qliro Financial Services. In 2016, the group generated SEK 4.5 billion in revenues. Qliro Group’s shares are listed on Nasdaq Stockholm in the mid cap segment with the ticker symbol “QLRO”.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2184. Ansvarig kontaktperson är Elinor Nilsson.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb