Varuhuschef till Åhléns Göteborg City

Rekryterare
Åhléns
Plats
Göteborg
Annonserat
den 28 september 2017
Stängs
den 22 oktober 2017
Kontakta
Gunilla Thulin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en driven, passionerad detaljhandelsperson som är redo för ett av de största och roligaste jobben i branschen?

Som Varuhuschef på Åhléns City Göteborg är du en genomförare och ansvarar för att driva försäljning och lönsamhet i varuhuset. Genom kampanjer och aktiviteter med högsta kvalitet skapas upplevelser och resultat och kunderna skall mötas av engagerade och serviceorienterade säljare med god produktkunskap.

Rollen som Varuhuschef innebär:

  • Det yttersta ansvaret att operativt och strategiskt leda och utveckla Åhléns näst största varuhus
  • Att målmedvetet och med stort driv optimera försäljning och lönsamhet
  • Att skapa den bästa kundupplevelsen
  • Ett coachande och närvarande ledarskap för ett väl fungerande team som brinner för Åhléns och för försäljning
  • Ansvar för intern information, ett aktivt arbete för god arbetsmiljö och Åhléns hållbarhetsmål

Varuhuschefen arbetar för att uppnå mål för försäljning och kundnöjdhet på både kort och lång sikt. Medarbetarna i ditt varuhus är avdelningschefer, säljare, och visual merchandisers. Till din hjälp har du även HR business partner, centrala visual merchandisers och administrativt stöd. Tjänsten är placerad på Åhléns City Göteborg i Nordstan men du kommer också att delta i möten på Servicekontoret i Skanstull och rapporterar till Regionchef på Åhléns.

Vi söker dig som har:

  • Gedigen erfarenhet från detaljhandel
  • Stor förståelse för och erfarenhet av driftsfrågor och säljdrivande butiks-/varuhusaktiviteter
  • Erfarenhet av ledande befattning och av att leda ledare
  • Erkänt goda resultat genom att driva arbete mot uppsatta mål genom uppföljning, analys och aktiviteter

För att lyckas i rollen krävs att du har starkt sälj- och kundfokus och ett genuint intresse för människor. Du förstår värdet av olikheter och skapar resultat genom att utveckla andra. Det är meriterande om du har jobbat i ett större företag och har erfarenhet av varumärken. Rollen som Varuhuschef innebär mycket självständigt arbete och vi lägger stor vikt vid starkt driv, genomförandeförmåga och vinnarinstinkt. Givetvis är ditt ledarskap och din personliga mognad avgörande.

Du är van att arbeta i ett högt tempo och är tydlig, kommunikativ och inspirerande i din ledarroll. Utmaningar i förändringsarbete är något som triggar och motiverar dig. Du håller huvudet kallt i stressiga situationer och är en duktig beslutsfattare.

Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap vill vi bli lite bättre varje dag. Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet. På Åhléns är vi övertygade om att genom att vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgångar och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 22 oktober. Vid frågor, kontakta Gunilla Thulin 0735-49 99 00 eller Daniel Ågren 0735-19 40 50

Liknande jobb

Liknande jobb