Simplicity söker Affärsdriven Client Relationship Manager

Rekryterare
Simplicity
Plats
Varberg
Annonserat
den 28 september 2017
Stängs
den 31 oktober 2017
Kontakta
Henrik Tingstorp
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För att stärka vår organisation söker vi en kundansvarig till vår marknadsavdelning.

Simplicity växer och vi behöver därför förstärka vårt team i Varberg med ytterligare en medarbetare på marknadssidan. Vi har en bred och växande kundbas som ställer höga krav på oss som leverantör. Arbetet innebär att i nära samarbete med Simplicitys förvaltare, ansvara för samt utveckla bolagets relationer med kunder och samarbetspartners. Tjänsten innebär en del resor framförallt inom Sverige, samt viss arbetstid under kvällstid, för att genomföra kundevent i egen regi eller tillsammans med någon av våra samarbetspartners. 

Om din bakgrund
Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med finansiell inriktning, eller annan jämförbar utbildning. Du har ett antal års arbetslivserfarenhet och arbetar troligen inom den finansiella sektorn idag, till exempel som private banker eller kundansvarig. Ett gediget nätverk inom finansbranschen är meriterande. Du är en god kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av försäljning och motiveras av att skapa långsiktiga relationer med dina kunder. Du sporras av utmaningen att bygga upp och utveckla din egen kundbas genom att identifiera nya affärsmöjligheter. Du lockas också av möjligheten att få vara en del av ett växande företag. Du är en utåtriktad lagspelare med en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kan hantera perioder med hög arbetsbelastning samtidigt som du är noggrann och bra på att prioritera.

Tjänsten är på heltid (100%). Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

För ansökan och ytterligare information om tjänsten:
Vänligen skicka din ansökan omgående, dock senast 31 oktober, (personligt brev och CV) till rekrytering@simplicity.se.

För ytterligare information och frågor, kontakta:
Henrik Tingstorp
Vice VD Simplicity AB
henrik@simplicity.se
0707-131215

Simplicity AB är ett oberoende fondbolag med huvudkontor i Varberg. Bolagets startades 2002 och i dagsläget förvaltar företaget ca SEK 18 Mdr, fördelat på åtta aktiefonder och tre räntefonder. Vi är 14 medarbetare i Varberg och i Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb