Junior Portföljförvaltare till Adrigo Asset Management

Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 september 2017
Stängs
den 29 oktober 2017
Kontakta
Stefan Gavelin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Adrigo Asset Management grundades 2006 och förvaltar närmre 3 mdr kronor i en av Nordens bästa lågriskhedgefonder - Adrigo Hedge. Bolaget har sex anställda och lanserar i höst en ny lång/kort aktiehedgefond med inriktning på nordiska små och mellanstora bolag. För att säkerställa att vår förvaltning av den nya hedgefonden kontinuerligt förbättras söker vi nu en junior portföljförvaltare/analytiker.

Adrigo Asset Management annonsbild

Din profil

  • Du har sannolikt minst ett år med förvaltningsansvar, gärna i en organisation med fokus på absolut avkastning. Det är en klar fördel om du har erfarenhet av investeringar i de nordiska aktiemarknaderna, gärna i segmentet små och mellanstora bolag
  • Du arbetar med fundamental analys som bas, och är van vid att dina investeringar, rekommendationer och/eller idéer följs upp både av dig själv och din organisation
  • Du är en självständig och analytisk person som trivs med att arbeta i en mindre resultatfokuserad organisation
  • Mycket goda kunskaper i svenska, engelska och relevanta IT-områden är självklara grundkrav

Övrigt
Du kommer få möjlighet att bli del av ett investeringsteam med lång erfarenhet och dokumenterat goda resultat. I teamet arbetar man självständigt. Vi arbetar med fundamental analys. Vi förvaltar hedgefonder som arbetar med såväl innehavda positioner som blankade, och det är viktigt att förstå dynamiken i denna typ av förvaltning. Huvudfokus är att skapa god riskjusterad avkastning. Riskanalys är ett centralt begrepp.

Är Du beredd att anta utmaningen att bli del av förvaltningsorganisationen för ett av Sveriges snabbast växande fondbolag, som även ser goda möjligheter att växa internationellt?

Vänligen skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev, eller frågor om tjänsten, till Stefan Gavelin, VD, (sgavelin@adrigo.se). Det går även bra att kontakta Staffan Östlin, Portföljförvaltare, (sostlin@adrigo.se) vid frågor om tjänsten.

Liknande jobb

Liknande jobb