Regionchef Södra Sverige till Norisol

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 29 september 2017
Stängs
den 18 oktober 2017
Kontakta
Christina Fredriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Regionchef för Södra Sverige har du fullt resultat- och personalansvar för regionen, ingår i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till landsdirektören. Verksamheten utgörs till största delen av teknisk isolering av rör och ventilationskanaler och drivs i avdelningar med lokal förankring och avdelningschefer som rapporterar till regionchefen. Varje avdelning består därutöver av projektledare, ansvarsmontörer och montörer.

Region Södra Sverige omfattar ca 100 medarbetare på följande orter: Stenungsund, Göteborg, Jönköping, Kristianstad, Oskarshamn, Skövde och Västervik. Regionchefen utgår från ett av kontoren i regionen. 

Rollen som Regionchef är mycket viktig i en fas då vi implementerar en ny strategi som innebär ökat fokus på lokal marknad och bygger på Norisols styrkor med egna montörer, goda kundrelationer och lokal närvaro. Arbetet innebär såväl ledning och stöttning av avdelningschefer och projektledare i projekten, extern kundkontakt och försäljning som internt utvecklingsarbete. 

Vi söker en erfaren chef med projekterfarenhet från bygg/entreprenad-branschen. Du har ett väl utvecklat affärsmannaskap, ett stort nätverk och tycker om att knyta nya kontakter.

Som person har du stor initiativkraft och du trivs i en roll där du kan göra skillnad och att ta stort eget ansvar. Du är en trygg, förtroendeingivande ledare som med sitt ledarskap finns nära verksamheten, även på distans.

Välkommen med din ansökan på www.maquire.se med CV och personligt brev senast 18 oktober. Vid frågor, kontakta Christina Fredriksson 0702-715140. 

Om företaget
Norisol är en ledande service- och entreprenadkoncern, som inom energi-, industri-, marin- och byggsektorn bidrar till högt värdeskapande hos våra kunder. Detta sker genom leverans av konkurrenskraftiga totallösningar, som bl a reducerar energiförbrukning och därmed bidrar till att minska den globala uppvärmningen. Vi arbetar offshore och onshore för olje-och gasindustrin, på skeppsvarv, raffinaderier och kraftverk samt med kunder i bygg- och anläggningsbranschen samt inom läkemedels- och livsmedelsindustrin. Norisolkoncernen har en årlig omsättning på nästan 1 miljard kronor och det totala antalet anställda är ca 1000 personer.

Liknande jobb

Liknande jobb