Administrativ chef till Cliens Kapitalförvaltning AB i Stockholm!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 oktober 2017
Stängs
den 1 november 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du arbeta och utvecklas hos en av Sveriges mest framgångsrika kapitalförvaltare? Har du erfarenhet av fondadministration och samtidigt ett intresse för regelefterlevnad och riskfrågor? Brinner du för att ge den där extra servicen till kunder och har samtidigt ett starkt analytiskt sinne och intresse för arbetsledning och samordning Cliens Kapitalförvaltning söker nu en driven person som vill bli en del av deras familjära team. Är du deras nästa medarbetare?

Om tjänsten
Academic Work söker för Cliens Kapitalförvalntings räkning en administrativ chef till sitt kontor på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Cliens Kapitalförvaltning består idag av 15 anställda där administrationen utgör navet i verksamheten. Rollen som administrativ chef är nyinrättad och du kommer ha en central roll inom administrationen och blir en del av ett kompetent och erfaret administrationsteam och du kommer arbeta nära samt rapportera direkt till VD. Du kommer planera, koordinera, genomföra samt dokumentera olika processer som är nödvändiga för att säkerställa att rutiner upprätthålls och utvecklas samt att regelverk följs. Du kommer också att leda, utveckla och effektivisera administrationsteamet som idag består av 5 personer. Rollen ställer höga krav på din analytiska och drivande förmåga. Cliens Kapitalförvaltning är en platt organisation med låg personalomsättning där företagskulturen genomsyras av respekt gentemot varandra i kombination med täta samarbeten.

Cliens Kapitalförvaltning är ett partnerägt och oberoende fondbolag med förvaltare som är specialister på den Nordiska aktie- och räntemarknaden. I år rankades Cliens Kapitalförvaltning som nummer ett av svenska kapitalförvaltare i undersökningen ”External Asset Management” och strävar ständigt efter att överträffa sina kunders förväntningar. Vill du också bidra till Cliens Kapitalförvaltnings fortsatta tillväxtresa och jobba på ett bolag som är ”on top of mind” inom sin bransch? Då är detta tjänsten för dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work i samråd med Cliens Kapitalförvaltning och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cliens Kapitalförvaltning.

Arbetsuppgifter
Som administrativ chef kommer du att ha en central och operativ roll inom administrationen där samarbete kollegor emellan är en självklarhet. Du kommer inte att ha något direkt personalansvar i rollen utan istället vara med och leda, utveckla samt effektivisera administrationen.

Du kommer till exempel även att:

 • Kontrollera och följa upp placeringsregler

 • Utföra och revidera riskbedömningar av interna rutiner

 • Säkerställa uppgifts- och granskningsskyldigheten

 • Upprätta faktablad, årsrapporter och informationsbroschyrer

 • Vara stöd för VD i risk- och regelverksrelaterade frågor

Tjänsten passar dig som trivs i en verksamhetsnära och analytisk roll där den ena dagen inte är den andra lik och som har en förmåga att förmedla och koordinera kring nya rutiner och arbetssätt på ett pedagogiskt sätt.

Vi söker dig som

 • Har en akademisk examen

 • Har mellan 5-10 års erfarenhet av liknande arbete inom finansbranschen med fokus på fonder. Erfarenhet från complianceavdelning, riskfunktion eller liknande tjänst är meriterande.

 • Har mycket goda kunskaper i Microsoft Office, främst i Excel

 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska med hänsyn till arbetet

Som person är du analytisk och driven. Du tycker om att ta egna initiativ och har förmågan att samordna och koordinera arbetet på ett effektivt sätt. Du är prestigelös och trivs med en bred roll i en föränderlig miljö. Du är kommunikativ och har förmågan att förmedla komplicerade förhållanden till din omgivning på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Du är trygg i dig själv och trivs med stort ansvar samt har en förmåga att se helheten.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Birger Jarlsgatan 33, Centrala Stockholm

 • Kontaktuppgifter: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se

 • Utdrag ur belastningsregistret och kreditupplysning kommer att göras med hänsyn till arbetsuppgifterna.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget
Cliens Kapitalförvaltning AB är ett partnerägt och oberoende fondbolag. Cliens har som målsättning att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning. Läs mer om Cliens på deras hemsida.

Liknande jobb

Liknande jobb