Servicechef till Leica Geosystems AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2017
Stängs
den 1 november 2017
Ref:
SE-12495
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Som Servicechef på Leica Geosystems är du ansvarig för bolagets serviceavdelning i Sverige. Du leder ett starkt team bestående av kompetenta servicetekniker och ansvarar för att service av Leica Geosystems produkter inom främst högteknologiska totalstationer och GPS håller hög kvalitet och tillgänglighet. I tjänsten ligger stort fokus på ledarskap och att vara avdelningens representant i förhållande till övrig verksamhet men även en del eget operativt arbete med produktservice.

Vi söker dig med teknisk erfarenhet tillsammans med goda ledaregenskaper som vill vara med och vidareutveckla Leicas Serviceavdelning. Du är utbildad ingenjör eller har en annan relevant utbildning. Direkt erfarenhet av finmekanik eller tekniska avancerade produkter är meriterande, men inget krav. Som person är du utåtriktad, lyhörd, besitter ett tekniskt intresse samt motivation att utveckla både sig själv och teamet så att verksamheten ständigt håller hög kvalitet. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Leica Geosystems är i stark tillväxt och har spännande högteknologiska produkter som du kan vara stolt över. Du får också möjligheten att jobba i ett företag som sätter personalen i första rummet. Placering är i Kista men resor förekommer till kontor i Göteborg och Malmö där delar av teamet är stationerade. Som Servicechef rapporterar du direkt till VD i Sverige.

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12495) senast den 1:a november. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Wigernäs, konsult på Mercuri Urval, på 070 928 2666 alt. magnus.wigernas@mercuriurval.com.

Om företaget
Leica Geosystems är en del av Hexagon – en ledande global leverantör av informationsteknologier som driver produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar. Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, branschexpertis och kundens arbetsflöden i intelligenta informationsekosystem som skapar handlingsinriktade beslutsunderlag. Lösningarna används i ett brett spektrum av branscher.
Läs mer på: www.leica-geosystems.se

Liknande jobb

Liknande jobb