Financial Controller till expansivt bolag - Interim

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2017
Stängs
den 3 november 2017
Kontakta
Evelina Wiberg
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Financial Controller som vill vara med på en häftig expansionsresa hos ett av Sveriges snabbast växande bolag. Bolaget är ledande inom sin bransch och som Financial Controller ges du här möjligheten att vara delaktig i bolagets spännande framtidsvision. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande, bland annat kommer du att arbeta med bolagets interna projekt och internrapportering. Du kommer att vara placerad på bolagets huvudkontor i centrala Stockholm och önskas starta omgående. Uppdraget beräknas pågå 6–8 månader, med möjlighet till förlängning och överrekrytering. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Vara delaktig i arbetet med månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Driva process- och effektiviseringsförbättringar inom ekonomifunktionen
  • Vara delaktig i budget- och prognosarbetet samt uppföljning
  • Utföra kassaflödesanalyser
  • Säkerställa att redovisningen sker enligt god standard
  • Ansvara för rapportering till koncernen
  • Ta dig an ad hoc-uppgifter

Erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt 3–5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare är du en professionell användare av Excel, samt har erfarenhet av att arbeta i föränderliga miljöer. Professionella färdigheter i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper
Till denna tjänsten söker vi dig som gillar att arbeta med siffror och som uppskattar förändring och nytänkande. Du är en Team Player som, även då tempot är högt, är noggrann och analytisk. Dessutom gillar du att få saker gjort och arbetar snabbt men kvalitativt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1140. Ansvarig kontaktperson är Evelina Wiberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på LinkedIn behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.