Junior Controller till stort industribolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 oktober 2017
Stängs
den 3 november 2017
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Junior Controller som är redo för en ny utmaning! Nu ges du möjlighet att få bli en del av ett mycket stabilt bolag med stort fokus på trivsel och gemenskap. I din roll som Junior Controller ingår du i ett team på fem personer, där du fokuserar på kostnadsuppföljning av stabsfunktioner. Till denna roll söker vi dig som har intresse för system och IT, då en stor del av dina arbetsuppgifter kommer att vara inom dessa områden. Du är baserad på bolagets Stockholmskontor och avses starta den första november. Uppdraget förväntas pågå cirka 4–6 månader, med stor chans till överrekrytering. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Controlling för stabsfunktioner
  • Skapa automatiska rapporter i Excel
  • Hantera databaser inom controlling-området
  • Utveckla kostnadsuppföljningen
  • Stort fokus på förändringar av nyckeltal

Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi, samt med 1–5 års arbetslivserfarenhet inom controlling och/eller ekonomisk analys. Tidigare erfarenhet av att skapa automatiska Excelrapporter eller från arbete med databaser är meriterande. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll så tror vi att du är en initiativtagande lagspelare med ett stort tekniskt intresse. Du är tålmodig och noggrann, samtidigt som du kan lägga i en högre växel om det behövs.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1141.

Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb