Filmintresserad redovisningsansvarig sökes till spännande uppdrag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 oktober 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Kontakta
Elin Allskog
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetar du idag som redovisningsansvarig eller redovisningschef och har ett intresse för film? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Vår kund är ett internationellt bolag som sitter i fräscha lokaler i city. Finansavdelningen består av ett mindre team om 4 personer med ansvar för verksamheten i Norden. Redovisningen hanteras av ett shared service center i Indien vilket innebär att denna roll är fokuserad på kvalitetssäkring av den legala redovisningen och den finansiella rapporteringen.  Dina arbetsuppgifter kommer bl. a. innebära:

  • Kvalitetssäkring och analys av rapporteringen i enlighet med US GAAP
  • Ansvara för bolagens legala rapportering, såsom moms och intrastat
  • Cash-management
  • Ansvara för månadsbokslut, kvartal och årsbokslut
  • Rådgivning och support i redovisningsfrågor

Din bakgrund
För att trivas i rollen bör du ha arbetat med kvalificerad redovisning i 5-10 år och vara trygg i din kunskap. Du vill arbeta i en övergripande roll och sporras av många deadlines och att arbeta på en arbetsplats med högt i tak. Har du erfarenhet från transaktionstung verksamhet där pivottabeller var din vardag, kommer det vara en fördel. 

Som person är du driven och trivs i en roll med mycket ansvar och varierande uppgifter. Du arbetar noggrant och strukturerat och arbetar gärna i en internationell verksamhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i systemet SAP.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) och konsultchef Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se). 

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb