Ekonomichef till Asfaltsgruppen

Plats
Linköping
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 26 oktober 2017
Kontakta
Mikael Jacobsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Asfaltsgruppen annonsbild
Bolagets huvudägare är sedan en tid ett mindre Svenskt PE-företag med stor vilja att investera i, utveckla och expandera verksamheten. Vi söker dig som vill vara med på denna resa!  
Du kommer in i ett bolag som i takt med expansionen också vill utveckla ekonomifunktion till en väl fungerande, modern och aktiv del av verksamheten.

Som ekonomichef ansvarar du för vår ekonomiavdelning, dess verksamhet och framsteg. Du har en central roll i vår ledningsgrupp och kommer att ha stort inflytande över företagets framtida utveckling. 
Rollen innebär att i nära samarbete med VD driva det löpande arbetet samt att skapa rutiner och processer för ekonomisk styrning, effektivitet och uppföljning. Ansvaret innefattar naturligtvis också ansvar för budget, prognoser, redovisning, internkontroll, skatter, årsbokslut m.m. 
Till din hjälp i detta arbete har du en anställd ekonom på avdelningen.

Ytterligare en viktig uppgift blir att vara delaktig i investeringsbeslut och att utvärdera affärsmöjligheter avseende nyetableringar och företagsförvärv.

Din profil
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av att arbeta i ledande position med ekonomistyrning och/eller redovisning. 
Du är affärsinriktad och har ett starkt engagemang i verksamheten som helhet. Som person dessutom driven och samarbetsinriktad. Du är strukturerad och har förmågan att bygga effektiva rutiner och arbetsprocesser för att uppfylla företagets och ekonomiavdelnings målsättningar.

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, business management eller något liknande.

Att vara Ekonomichef är hos oss innebär ett stort, affärsnära inflytande, i ett expansivt investeringsvilligt företag. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Asfaltsgruppen är ett växande entreprenadföretag inom tillverkning och utläggning av asfalt. Huvudsakligt verksamhetsområde är idag Östergötland. Företaget startades år 2000 och har sedan dess vuxit till att nu omsätta ca 210 milj kr och sysselsätter ca 50 personer. Asfaltsgruppen är ett flexibelt företag med korta beslutsvägar, engagerade och kompetenta medarbetare som sätter kvalitet och hög servicenivå i första rummet. 

Mer information
Vi samarbetar vi med AS&B Executive. För mer information kontakta Mikael Jacobsson på 072-513 06 90. 

Ansök senast den 26 oktober 2017.