Partillebo söker Löne- och Leverantörsreskontraassistent

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 30 oktober 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Löne- och Leverantörsreskontraassistent

Arbetsbeskrivning
I rollen kommer du självständigt att ansvara för löneadministrationen för ca 70 medarbetare både tjänstemän och kollektivanställda. Övriga arbetsuppgifter på lönesidan innefattar bland annat skatter, kontrolluppgifter, semesterlön, avstämningar och arbetsgivarintyg. Du kommer att ha kontakt med Försäkringskassan och Skattemyndigheten samt sköta rapporteringen till SCB. Tjänsten innefattar också ett ansvar för leverantörsreskontran där du kommer att ta hand om ankomstregistrering och fördelning av fakturorna. 

Bakgrund
Du har en eftergymnasial utbildning inom lön och ekonomi samt gärna lite arbetslivserfarenhet inom området. Som person är du driven, har ett öppet sinne och gillar utveckling. Du är glad, positiv och kommunikativ som person och gillar att ha ett stort kontaktnät. Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande. Vi arbetar i VISMA Business, DocBox och Softone.

Om företaget
Partillebo är ett framgångsrikt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 3 800 lägenheter och ca 220 000 m² lokalyta i Partille kommun. Partillebo är den del av den stora expansionen som Partille kommun befinner sig i. Kundservicen är av högsta prioritet, varför kvalitet och delaktighet är några av nyckelorden i verksamheten. Det är ett bolag med korta beslutsvägar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 30 oktober 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb