Chef Produktionsteknik Specma Group

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 oktober 2017
Stängs
den 28 oktober 2017
Ref:
SE-12523
Kontakta
Peter Salomonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

med ansvaret för kvalitetssäkring och effektivitet

Position
I ambitionen att ytterligare stärka Specma Group har vi identifierat produktionsteknik som ett viktigt område för fortsatt utveckling. Vi avser därför att anställa en chef för Produktionsteknik som kommer att ha det övergripande ansvaret för våra tillverkningsprocesser både när det gäller kvalitetssäkring och effektivitet. Du kommer att ansvara för att utveckla strategier och därtill hörande investeringar så att vi på kort och lång sikt arbetar ”lean” och standardiserat och skapar värde i vår produktion.

Chefen för Produktionsteknik  arbetar med förbättringsprojekt på våra siter och leder de lokala produktionsteknikerna för att säkerställa standardiserade arbetssätt, dess utveckling  och ständiga förbättringar både i produktionen och i underhållet. En viktig uppgift blir därför att säkerställa kompetensen hos medarbetarna på respektive site, t ex genom utbildningsaktiviteter. Andra projekt som kan bli aktuella är nya fabriker eller flytt av produktion mellan befintliga fabriker

Du har en relevant akademisk utbildning eller erfarenhet som kan anses som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll i ett företag med tillverkning/försäljning i ett antal olika länder. Vi erbjuder en möjlighet att ta ett övergripande perspektiv på en global verksamhet och att åstadkomma resultat genom lokala organisationer.

Låter det intressant? Välkommen att ansöka med ditt CV och personligt brev senast den 28 oktober via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12523). Frågor besvaras av Mercuri Urval, Peter Salomonsson, tel. 031-333 52 07.

Om företaget
Specma Group är sedan 2016 en del av Hydra-Grene, som är ett bolag i det danska industri-konglomeratet Schouw & Co. Idag är Specma den ledande aktören inom hydraulik i Norden och vi har en stark position i USA, Kina, Ryssland, Polen och Brasilien. Specma Group har ca 700 anställda och omsätter ca 1500 MSEK med fabriker i Sverige, Finland, Polen och Kina.

Liknande jobb

Liknande jobb