Sälj och marknadsansvarig till Viser AB

Rekryterare
Viser AB
Plats
Malmö
Annonserat
den 9 oktober 2017
Stängs
den 23 oktober 2017
Ref:
SE-12460
Kontakta
Fredrik Tengberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Position
Som sälj och marknadsansvarig är du direkt underställd VD och placerad på kontoret i Malmö. Du är en del av ett team om 10 personer som arbetar inom försäljning, teknik och support. Ditt huvudansvar ligger i att driva försäljning inom huvudmålgruppen privata vård och omsorgsverksamheter, men även fortsatt bearbetning av offentliga vård och omsorgsverksamheter i Sverige, utöver detta kommer du etablera Viser på en ny marknad inom processindustrin där Visers produkter kan tillämpas. Införsäljningen sker genom egen direktbearbetning men också genom partners, du kommer också genomföra marknadsaktiviteter som mässor och driva samtal i olika forum där relevanta beslutsfattare finns. Viser har en målsättning att öka omsättningen med 20 % på årsbasis, vilket ställer höga krav på ditt affärsmannaskap och resultatfokus i kombination med strukturerad arbetsmetodik, en passion för att för att göra skillnad och engagemang för kunderna och vårdtagarna.

För att lyckas i rollen så har du en förmåga att skapa relation med många olika personligheter på olika nivåer, du är en duktig lyssnare och förstår kundens behov och kan omsätta detta med ett relevant erbjudande och vara pedagogisk i din retorik till kunden.
Viser är en systemintegratör och med det sagt bör du ha ett tekniskt intresse och vara nyfiken på hur teknik kan användas för att göra skillnad för kunden och i slutändan vårdtagaren. Vi ser gärna att du tidigare jobbat mot motsvarande kundsegment och gärna sålt tjänster eller lösningar av teknisk karaktär. Du blir en viktig del i en liten organisation vilket innebär att där alla hjälper till där det behövs.

Du kommer ha en nyckelroll i litet bolag med entreprenöriellt klimat med välrenommerade tjänster i sin nisch. Du kommer få utlopp för din kreativitet och affärsmannaskap att tillsammans med teamet ta Viser till nästa nivå.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 23 oktober 2017 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-124 60). Frågor besvaras av vår konsult Fredrik Tengberg Mercuri Urval, direkt/mobil 0709-35 68 47

Om företaget
Viser erbjuder medvetna kunder inom vård och omsorg moderna IT-stödsystem i syfte att uppnå en effektiv och trygg vardag. Systemen erbjuds som Funktionstjänst där Viser har hela ansvaret och levererar en garanterad systemfunktion för en fast avgift.

Kunderna är i huvudsak kommuner och privata företag inom vård och omsorgsbranschen. Marknaden är primärt Sverige och utgår från Malmö där driftcentret sköter övervakning, drift och support på kundsystemen dygnet runt.