Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Movestic Liv & Pension söker just nu en affärsaktuarie med helhetsansvar för personriskområdet

Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 oktober 2017
Stängs
den 9 november 2017
Kontakta
Sofia Bågstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivs du av att utveckla och förbättra och har du stor förståelse för kunderbjudande inom personriskförsäkring? Movestic Liv & Pension befinner sig i ett intensivt och spännande skede präglat av utveckling och förändring. Hos Movestic erbjuds du en möjlighet att arbeta i en digitaliserings- och förändringsresa med fokus på nya affärsmöjligheter. Som affärsaktuarie hos Movestic får du chansen att vara med och driva utvecklingen inom affärsområdet Liv & Hälsa.
Tjänsten är placerad på Movestics huvudkontor i mycket trevliga och lättillgängliga lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Aktuarieenheten på Movestic Liv & Pension består av fem aktuarier och leds av en Aktuariechef. Som affärsaktuarie för Liv & Hälsa förväntas du ta ett helhetsansvar för det aktuariella arbetet, vilket bland annat innefattar prissättning, analys och uppföljning av produktlönsamhet, metoder och antaganden för reservsättning samt kassaflödesmodellering inom ditt område.
Du kommer att ha ett nära samarbeta med andra aktuarier, produktspecialister samt med flera andra interna funktioner. För att lyckas i tjänsten har du en stark kommersiell förståelse. Du förväntas initiera förändringar och vidareutveckla beräkningsmodeller. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs med att jobba i nära samarbete med affärssidan.
Tjänsten passar dig som har stor förmåga att ta tag i processer för förbättring och förändring samt har god förståelse för prissättningsfrågor inom risk- och/eller sakförsäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som minst har några års erfarenhet av arbete som aktuarie inom området personriskförsäkring. En förutsättning är att du är lösningsorienterad och är van att arbeta i Excel. Du har en akademisk examen inom matematik/matematisk statistik eller är ingenjör med inriktning finansiell matematik eller jämförbar erfarenhet.

Du är en person som visar entusiasm och motiveras av att arbeta hårt för att nå dina mål. I samarbete med andra är du lyhörd och smidig, visar respekt och har lätt för att samarbeta.
Som person trivs du i ett högt tempo och driver självständigt projekt inom ditt område. Du förväntas visa prov på handlingskraft och tar ett stort eget ansvar.

Movestic Liv & Pension präglas av korta beslutsvägar där engagemang och påverkan uppmuntras, således förutsätter vi att rätt person för tjänsten har ett starkt affärsmässigt intresse för verksamheten.

Om företaget
Movestic har sedan starten 2000 vuxit från noll i förvaltat kapital till över 30 miljarder SEK och till en portfölj om 500 000 försäkringar genom att utmana branschen med entreprenörskap och affärsmässighet i fokus. Nu står Movestic inför nästa utmaning - att omfamna och leda den digitala förvandlingen i branschen med utgångspunkt i kundens behov och framtida förväntningar.
Movstic lägger stort fokus på förändringsvilja och kompetens och är idag 140 personer där många är specialister, inom sina respektive områden, med stort affärs- och förändringsfokus.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Movestic Liv & Pension med Amendo Executive Search och för frågor kring denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Bågstam på sofia.bagstam@amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb